Çok Haraketli

167 görüntüleme
M

Muhteber

9 Ağustos 2026 14:39
Bebeğim 2.5 aylık ama uyanık olduğu sürece çok aşırı haraketli elleri ayakları bir saniye bile durmuyor bu durum beni çok endişelendiriyor çünkü hiç durmuyor bu durum normal mi
M

Melda E.

9 Ağustos 2026 15:01
Benim oğlum da öyleydi kıpır kıpır elleri ayakları sürekli çırpınıyordu, uykuda bile ayaklarını kaldırıp indiriyordu. 10 aylık hala değişmedi hiç durmuyor :)
M

Muhteber

9 Ağustos 2026 15:04
Melda Erol
Benim oğlum da öyleydi kıpır kıpır elleri ayakları sürekli çırpınıyordu, uykuda bile ayaklarını kaldırıp indiriyordu. 10 aylık hala değişmedi hiç durmuyor :)
Bu durum sizin için normal miydi doktora bunu söylediniz mi ya da bir sorunu var mı çünkü internette o kadar çok şey okudum ki psikolojim bozulmak üzere
M

Melda E.

9 Ağustos 2026 15:06
Doktora gittiğimizde kendisi gözlemleyip diyordu her kontrolde canavar nasıl hareketli diye. Ben gece uykudaki hareketlerini sorduğumda normal olduğunu söylemişti.
M

Melda E.

9 Ağustos 2026 15:08
Bu arada her çocuk bir değil tabi siz kendi doktorunuza danışın kafanızda soru işareti kalmasın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir