Çok Bunaldım

409 görüntüleme
C

Cansu ..

11 Şubat 2026 15:18
Arkadaşlar dün hastanedeydik bebeğim sünnet olunca ağlamaya başladı 2 gün oldu bugün. Eşim de erkek adam ağlar mı dedi yüksek sesle sonra bende ağlar tabii bebek çünkü daha dedim sinirlenmeye başladı herkesin içinde beni azarlamaya başladı bir iki bebeğime bağırdı. Sonra eve geçince yine tartışmaya devam ettik bayağı küfürler falan etti bana. Bilmem ne git falan dedi sürekli bende çok üzüldüm dünden beri. Babamlar antalyada bende babamı aradım değişiklik olsun beni alın diye ama eşimle kavga ettiğimi söylemedim. Nedense herkese iyi bana kötü davranıyor kızıyor hep. Bebekli anne olarak kaldıramıyorum artık. Belki babamın alacak olmasına çok tepki gösterecek ama bunaldım. Kuaföre gitmek istediğimde bile çocuk kış ayında çıkarma ne gerek var diyor. Normalde iyi anlaşıyoruz ama ben çok doldum galiba. Babaların yanına gideceğimde bile onu düşünüyorum napacak evde yemek bulaşık falan diye. Şimdi de uzak yolculuk yapacağız oğlumla kaldıramazsa hastalanırsa diye panik oldum

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir