Çocuk Bakma Stilimiz Çok Farklı
269 görüntüleme
N.
13 Ağustos 2026 16:21
Merhabalar bebeğim 8 aylık oldu ama eşimle çocuk bakma yontemelrimiz çok farklı. sürekli bundan dolayı catisiyoruz ve artık eşimin bana sorduğu her şey bana batıyor. İşten eve gelince gün boyu ne yedi su icti mi verdin mi öğlen ne yedi meyve yedi mi soruları daha sonra altına yapsa sen yapma ben yaparım deyip kendi kremlemek istemesi. Bana bu hareketleri artık ben iyi anne değilmişim gibi hissettiriyor ve artık bu hareketleri çok gözüme batıyor iyi düşünemiyorum.
Y
Yasemin
Premium Üye
13 Ağustos 2026 17:45
Yürümeye başlayınca vazgeçer zaten merak etmeyin bütün babalar aşağı yukarı bu şekildedir. İlk çocuksa daha çoktur
S
Semaa
13 Ağustos 2026 18:01
Yardımcı olmaya çalışıyor bence oğlum 2 yaşayacak eşim hala soruyor uykusu geçti uyudu mu gece kalktı mı ne yedi iyi mi havalar sıcak su tüketimini arttıralım falan gibi kendilerince yardımcı olmaya ilgili olmaya çalışıyorlar biraz olumlu bakmanı ve ona sorumluluk vermeni tavsiye ediyorum zaten bi yerden sonra bıkıyorlar
C
Ceyda Ü.
13 Ağustos 2026 18:53
Kendinizi kötü anne olarak hissetmeyin bebeğinizin derdinden siz anlarsınız gerçekten. Babalar genelde evden uzak oldukları için çok işin içinde olamıyorlar. Eşinizde böyle yaparak yardımcı olmaya çalışıyor. Bırakın altını değişsin, mama içiyorsa versin, ek gıdada beslesin. Sizde dinlenin. Bir süre sonra alışır ilerleyen dönemlerde de siz rahat edersiniz. Bebeğim 13 aylık ve cidden çok hareketli gün içinde çok yoruluyorum. Akşam eşim gelsede biraz baksa diye saat sayıyorum. O yüzden keyif yapın. Sorulara da aldanmayın. Vermedim bugün ya da az yedi sen yedir istiyorsan diyip geçin :)
K
Kafiye K.
13 Ağustos 2026 19:00
Bence destek olmak istiyordur . Benim eşimde her zaman bunları sorar . Sen çekil ne bilirsin gibi değil de sen başka iş yap ben hallederim gibiyse bence farklı bakmayın olaya . Bazen erkeklerin düzlüğü bizi geriyor . Onun desteğini kabul edin ve sizden yük almasına izin verin .
Yükleniyor...