Çocuğum Düştü
133 görüntüleme
H
Hakime S.
Premium Üye
14 Mart 2026 14:52
Bebeğimi yere koymustum oturuyordu sonra düşmüş ben mutfaktayken burnunun sol tarafindan hafif kan geldi bişey olur mu çok korktum bilincinde hicbisey yok normal şimdi
E
Elif ..
14 Mart 2026 14:54
İşin uzmanı değilim öncelikle. Fışkırır tarzda kusması olursa, bilincinde bulanma belirtileri yaşarsa gecikmeden doktora götürmelisiniz. Onun dışında uyutmadan biraz takip edebilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
B
Begüm A.
14 Mart 2026 14:56
Sanırım yüksekten düşmemiş korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama izleyin yinede :) kılcal damarları ince olduğu için çabuk kanar demişti bizim doktor
H
Hakime S.
Premium Üye
14 Mart 2026 15:01
Sanırım yüksekten düşmemiş korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama izleyin yinede :) kılcal damarları ince olduğu için çabuk kanar demişti bizim doktor
H
Hakime S.
Premium Üye
14 Mart 2026 15:02
M
MK ..
14 Mart 2026 15:29
Bir hafta önce benimde başıma geldi burnunu çarpmıştı birazcık kanadı ama içim rahat etmedi kanayınca apar topar hastaneye gittik çok şükür Bi sorun olmadı ama yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız Bi doktora götürün bence
A
Ayşe Ş. ..
14 Mart 2026 16:05
Bilincinde birşey yoksa. Keyfi yerinde ise ağrı ağlama yoksa sorun olmuyor. Gözlemleyin. Içinize sinmez ise yine gidin doktorunuza. Keşke herkesin yanında bakacak biri olsa. Bende yanlız büyütüyorum. Elimden geldigince her yeri güvenli hale getirmeye çalışıyoruz ama oluyor yinede.
H
Hakime S.
Premium Üye
14 Mart 2026 16:19
Bir hafta önce benimde başıma geldi burnunu çarpmıştı birazcık kanadı ama içim rahat etmedi kanayınca apar topar hastaneye gittik çok şükür Bi sorun olmadı ama yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız Bi doktora götürün bence
H
Hakime S.
Premium Üye
14 Mart 2026 16:31
Bilincinde birşey yoksa. Keyfi yerinde ise ağrı ağlama yoksa sorun olmuyor. Gözlemleyin. Içinize sinmez ise yine gidin doktorunuza. Keşke herkesin yanında bakacak biri olsa. Bende yanlız büyütüyorum. Elimden geldigince her yeri güvenli hale getirmeye çalışıyoruz ama oluyor yinede.
Yükleniyor...