Clinikid Masaj Yağı
208 görüntüleme
M
Mediha A.
22 Temmuz 2025 07:28
clinikid masaj yağını kullanan var mı gaz çıkarmada bebeği rahatlatmada gerçekten etkili mi?

Merve K. ..
22 Temmuz 2025 07:30
Ben kullanmadım ama çevremde kullananlar işe yaramadığını söyledi. Ben de o yüzden almamıştım
H
Hatice İ.
22 Temmuz 2025 07:31
Ben 15 20 günlükten beri kullanıyorum aşırı bi etkisini görmedim ama bebeğime masaj yapmamı kolaylaştırdı ve uykuya dalarken rutin yapıyorum bebeğimde seviyor masajı şuan 2.5 aylık eskisi gibi uykularında ıkınmıyor artık yağdan mı büyüdüğü için mi bilemedim ama

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
22 Temmuz 2025 07:37
Bebekte oluşan gazın nedeni sindirim sisteminin yeterince gelişmemesi, peristaltik hareketlerin henüz yeterli olmaması ve ağızdan yuttuğu havadır. Dışarıdan masaj yağı, gaz damlası vb aslında fayda sağlamaz. Düzenli bir şekilde her beslenme sonrası gazını çıkarmak, karın ve bacak egzersizleri yapmak etkili olacaktır. Gaz için faydasından ziyade masaj yapmanızı kolaylaştırmak amaçlı kullanım sağlayabilirsiniz.
B
Büşra Ş. Y.
22 Temmuz 2025 07:38
Ben kullandım yenidoğan döneminde rahatlatmıştı bebeğimi mesajı da kolaylaştırıyor uykusunu da ben memnundum o dönemde
H
Havva Ç.
22 Temmuz 2025 08:09
Ben kullanmıştım çok da işe yaramadı sanki, sürünce biraz uyuyordu sonra aynı devam. En etkilisi myfloordu sanırım probiyotik kullandık 3 hafta gibi bir sürede gaz problemini azaltmıştı.
N
Nilay İ.
23 Temmuz 2025 10:52
Bende kullandım hiçbir etkisini hiç görmedim
E
Esma N.
24 Temmuz 2025 10:50
Bende kullandım hiç etkisini görmedim sıradan bir masaj yağı sadece

Ceren Ç.
29 Temmuz 2025 10:55
bende kullandım hiçbir etkisi yok normal yağ ilede aynı işlevi görebilirsiniz masajı kolaylaştırıyor sadece
H
Huriye D.
30 Temmuz 2025 21:12
Ben kullanmıştım masaj yapmayı kolay ve düzenli hale getirildiği için sevmiştik. Ekstra bi etkisini anlamadık