Çizili Bez Sayısı
87 görüntüleme
E
Esra G. Ç.
3 Ocak 2026 15:22
Merhabalar, oğlum 5 aylık tek memeden emiyor. Hiç huzursuzluğu yok. Gayet mutlu bir çocuk ama çişli bez sayısında çok azalma oldu.8 saatte bir kere bez değiştirdim ve bez çok hafifti. Süt yetersiz mi, aç olsa ağlamaz huzursuzlaşmaz mı? Aç mı açsa ağlamaz mı? Çok üzülüyorum.
G
Gdkmc
3 Ocak 2026 16:35
Mama takviye edip ya da sağıp bir de öyle bakın sıvı alımı yetersiz görünüyor
E
Esra G. Ç.
3 Ocak 2026 16:38
Teşekkür ederim.
Y
Yeliz C.
3 Ocak 2026 16:55
Beslenmesinin yetersiz olduğunu anlamak için kilo alımına bakmak lazım. Benim bebeğimde 5 aylık olucak günde 4 kez çiş 2 kez kakalı bez değiştiriyorum dolu dolu
L
Leyla E. A.
3 Ocak 2026 17:09
Yeliz hanım benım yaklaşık iki aydır günde en fazla iki defa dolu doluçişli bez değilştriyorum hatta bazen boş değiştiriyorum ben Dr bebeğim emmiyor mama takviyesine başlayalım dediğimde kilosu yeterli diyor halbuki iki aydır bebek çok az almış kilo :( şimdi çok üzüldüm çok
L
Leyla E. A.
3 Ocak 2026 17:11
Esra hanım ben o yanılgıya düştüm sütüm yetiyor keyfi yerinde diye ama iki aydır bebeğim kilo almamış şu an biberon da tutmuyor siz lütfen destek verin sonra kilo aldırtamıyorsunuz Dr unuza danışın ama benım ki a genel kilo alımına bakıp normal diyordu d ve kilosu geride kald Dr umuza çok sinirliyim şu an
E
Esra G. Ç.
3 Ocak 2026 17:19
@Leyla Elmas Aydar hanım, doktorlar keyfi yerindeyse mana takviyesi önermiyor. Kilo alımı da başlarda ayda 1 kiloydu şimdi düştü. Boyu uzuyor. Sütü sağıp vereceğim hem de emzireceğim. Çok zor durumda kalmadıkça mama vermek istemiyorum.
L
Leyla E. A.
3 Ocak 2026 17:55
Yok hemen mama desteğinden hbahsetmedim önceliğimiz elbette anne sütü bana yetersiz deseydi sağım yapardım arttırmaya çalışırdım takviyelerle
E
Esra G. Ç.
3 Ocak 2026 18:02
@Leyla Elmas Aydar ne söylemek istediğinizi çok iyi anladım. 🙏 Şuan bebeğimiz ne kadarlık oldu.
L
Leyla E. A.
3 Ocak 2026 18:04
6 aya bi hafta kaldı ☺️