Çişli Bez Sayısı

45 görüntüleme
E

Elif M. O.

5 Nisan 2026 17:19
Beneğim 2 ay 20 günlük idrar enfeksiyonu geçirdi çizşli bezini kontrol ediyorum hünlük ne kadar ve nasıl olmalı bana sanki gene az miktarda yapıyormuş gibi geliyor 4 bez normalmi çok mu dolu olması gerekiyor anne sütü alıyor sadece kilo alımı iyi doğum kilosu 3680 şimdi 6500 bu kaygıyı atlatamıyorum bi
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
5 Nisan 2026 17:19
Merhaba,

Bebeğinizin çişli bez sayısıyla ilgili endişeleriniz olduğunu anlıyorum. Genel olarak, 2 aylık bir bebek için günde 4-6 kez çiş yapması normal kabul edilir. Ancak bu sayı bebeğin yaşına, kilosuna, beslenme şekline ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Sadece anne sütü alan ve 2 ay 2 günlükken idrar enfeksiyonu geçirmiş olan bebeğinizin şu anda 4 bez değiştirmeniz normal sınırlar içinde görünüyor.

Bezlerin dolu olması gerektiği konusunda net bir bilgi vermek zor. Bezlerin ıslaklık göstergesi hafif maviye dönse bile çişli bez sayılır.

Kilo alımınız iyi görünüyor. Doğum kilosu 3680'den şu anda 6500'e çıkmış olması, bebeğinizin sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü gösteriyor.

Eğer hala endişeleriniz varsa, doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Çişli Bez Sayısı
2. Çişli Bez Sayısı
3. Emmiyor Kilo Almıyor Çok Çaresizim
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir