Çişli Bez Sayısı

155 görüntüleme
E

Esra

26 Temmuz 2025 10:36
Bebeğim emiyor aynı zamanda mamada verıyorum ama çişli bez sayısı azalmaya başladı suda verıyorum yaz dıye mi bilmiyorum terleyerek atıyor da olabılır aynı durumu yaşan var mı
H

Hülya G. ..

26 Temmuz 2025 11:02
Evet son iki haftadır aşırı sıcaklardan kaynaklı aynı durumdayız. Sürekli su da içiyor gece su içmek için bile kalkıyor ama bezi çoğunlukla kuru oluyor. Sicaklardan olduğunu düşünüyorum ben de.
M

Merve A. ..

26 Temmuz 2025 11:10
Ayni durum bizde de var hatta dedim idrar yolu enfeksiyonu mu var acaba ama sıcaklardan bence bezler kuru kaliyor çok terliyorlar cunku
E

Ezgi M. ..

30 Temmuz 2025 16:05
Bizde de var aynı sorun bugün oldu bende endişelenmiştim ama halsizlik ateş huzursuzluk yok ağlarken göz yaşı akıyo ağzı salyalı ve deri esnekliği var hala kafama takılıyor ama gözlemliyorum babası yıllık izine ayrıldı onunla birlikteyken çok terliyorlar hem ek gıdayı biraz sulu veriyorum hem su veriyorum ve hem de sık sık emziriyorum şu an elimden gelen bu biraz daha takip edeceğim eğer uzun süre devam ederse hastaneye giderim
D

Deniz D. ..

4 Ağustos 2025 18:59
11 aylık bebek 24 saatte kaç kaka yapmalı acaba beni de bilgilendirir misiniz
E

Esra

4 Ağustos 2025 19:01
Ek gıda aldıkları için 2 günde bir yapabilirler diye düşünüyorum
C

Cansu Y.

4 Ağustos 2025 19:17
Benim de 6 aylık bebeğimde aynı durum söz konusu çişli bez sayısı max 3 ama o da dolu olmuyor. Sık emziriyorum az da su veriyorum. Acaba normal bir durum mu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir