Çişli Bez Sayısı
99 görüntüleme
D
Deniz Y.
23 Temmuz 2025 08:18
herkese selam. yaz ayında çiş sayısında azalma olayı normal mi? inanilmaz derecede azaldi sürekli emziriyorum sıvı kaybı yaşamasın diye ama yine de eskiye göre cok az yapiyor. 4 aylığız ama çay kaşığı ile su veriyorum biraz. havalar gerçekten cok sıcak
E
Emine E.
23 Temmuz 2025 08:23
Bizim de öyle maalesef beslenme sayısını arttırdığım halde çişli bez sayısı artmadı

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
23 Temmuz 2025 08:29
Su vermenize gerek yok, bol bol emziriyorsanız bez sayısının düşmesi sizi korkutmasın. Çünkü terle hatta nefesle oldukça sıvı kaybediliyor bu dönemde, yani bebeğiniz sıvı eksikliğinden dolayı az çiş çıkarmıyor, sıvıyı başka yerlerden de kaybettiği için çişe daha az miktar ayırabiliyor. Mümkün mertebe ortam ısısını düşürmeye çalışın, zaten 27-28 dereceden sonra uyurken bile başları boncuk boncuk terler farkedersiniz, bu durumda çişte azalma çok normal.
B
Büşra Ş. Y.
23 Temmuz 2025 08:44
Ben bez sayısı azaldı diye emzirmeyi sıklaştırdım o zaman da sık sık istemeden beslemekten meme reddi oldu o hataya düşmeyin derim. Çok pişmanım gerçekten az kalsaydı bez sayısı da memeyi reddetmeseydi keşke
D
Deniz Y.
23 Temmuz 2025 08:49
ev şuan 33 derece yandı cocugum ya
E
Esra Y.
23 Temmuz 2025 08:57
İdrar da koyulaşma da olan oldu mu? Ben sütümü sağıp veriyorum ama 1 haftadır çok az besleniyor doktor su da ver dedi ama içmiyor geri atıyor 😕
D
Deniz Y.
23 Temmuz 2025 08:59
evet koyu sarı oldu biraz