Çişli Bez Sayısı

188 görüntüleme
B

Büşra A.

21 Haziran 2025 06:18
Bebeğim 4 aylık. Emmesinde biraz azalma oldu. Günlük çişli bez sayısına dikkat etmeye çalışıyorum ama anlayamadığım bir nokta var çişli bezin ağırlığı mı önemli yoksa birkere yapmış olmasıda yeterli mi saymak için.
Gizem E.

Gizem E.

21 Haziran 2025 06:24
Günde 4-5 defa çiş yapması doyduğu anlamına geliyormuş
B

Büşra A.

21 Haziran 2025 06:52
Bu çişlerin bezdeki miktarı önemli mi peki yani bezin ağır olması mı gerekiyor biryerde öyle okumuştum oyüzden kafam karıştı
Ş

Şeymanur A. ..

21 Haziran 2025 07:38
Ben de sizin gibi bezin ağır olmasını okumuştum, aynı durumu yaşıyoruz bu arada, Osman hoca Gizem hanımın da dediği gibi 4 5 kere yapılması yeterli demişti, bezin ağır olması mesela o beze 3 kere çiş yapmasından kaynaklı ona göre sayabilirsiniz.
B

Büşra A.

21 Haziran 2025 09:30
Anladım çok teşekkür ederim sağolun 🥰
G

Gülistan T. ..

21 Haziran 2025 09:33
Bende bir türlü anlamıyorum benim bebeğim 1. Aydan beri günlük 3 dolu bez değiştiriyorum yeterli mi hala anlamıyorum
B

Büşra A.

21 Haziran 2025 09:43
Büyümesi gelişimi nasıl doktora gittiğinizde aylık kontrollerinde doktorda ışık tutabilir içinizi rahatlatmaya. Ama dolu dolu aldığınız bezler bence yeterlidir ben eğer bezi 5 saat tutarsam doluyor anca
E

Elif D.

21 Haziran 2025 09:51
Aynı sorunu bende yaşıyorum uykudayken yapmıyor nedense uyanıkken dolu oluyir bezi çizgi dolmuş oluyir heralde o kadar yapıyordur diye düşünüyorum
G

Gökçe

21 Haziran 2025 09:54
bi doktorun hesabında görmüştüm bunun takibini kolaylıkla anlamak için bi yöntem söylüyordu. bezin içine pamuk ya da peçete koyuyorsun sonrasında takibini yapıyorsun kontrol ediyorsun. ve peçeteyi ıslattığı zaman çıkarıyorsun sonra yeni peçete koyuyorsun. böylelikle günde kaç kere çiş yaptığını anlayabiliyorsun.
B

Büşra A.

21 Haziran 2025 17:39
Peçete tahriş etmez mi acaba tenine deydikçe

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir