Cisli Bez

353 görüntüleme
E

Ezgi ..

23 Haziran 2026 16:59
Merhaba. Bebeğim şu an 5+23 günlük doktor 23 gün önce yani tam beş aylıkken ek gıdaya başlayalım dedi tamam dedim lakin şu son zamanlarda cisli bez sayısı azalmış durumda yani günde 3 bez veya 4 anca çıkarıyor normalde 3 no kullanırdık taşıyordu çiş ama 4 no da anlamıyorum kafayı yemek üzereyim bazen çiş arkada birikiyor Azda olsa bazen çizgi yarım doluyor anlamış değilim yarın göstereyim dedim ama yarına kadar saçlarım beyazlayacak sanırım lütfen aydınlatın beni lütfennn
D

Damla M.

23 Haziran 2026 17:29
emme miktarı azaldı mı bir de bezdeki çişin rengi nasıl (açık koyu)
E

Ezgi ..

23 Haziran 2026 17:32
Damla kurt
emme miktarı azaldı mı bir de bezdeki çişin rengi nasıl (açık koyu)
Emmesinde azalma yok koyu hafif yani hafif sarımtırak anlamks değilim ben de mi sorun var yanlış bir şey mi yapıyorum
D

Damla M.

23 Haziran 2026 17:35
Bence endişe edecek bir şey yok biz 6. Ayda geçtik ek gıdaya ondan beri çiş miktarı azaldı bizde de. Sonuçta önceden sadece sıvı alıyorlardı şimdi katı da yedikleri için illaki çiş miktarı azalıyor. Bir de yaz olduğu için terle de atıyorlar sıvıyı vücuttan. Biraz su verebilirsiniz.

içiniz rahat etmezse doktorunuza da bi danışın tabi
E

Ezgi ..

23 Haziran 2026 17:48
Damla kurt
Bence endişe edecek bir şey yok biz 6. Ayda geçtik ek gıdaya ondan beri çiş miktarı azaldı bizde de. Sonuçta önceden sadece sıvı alıyorlardı şimdi katı da yedikleri için illaki çiş miktarı azalıyor. Bir de yaz olduğu için terle de atıyorlar sıvıyı vücuttan. Biraz su verebilirsiniz.

içiniz rahat etmezse doktorunuza da bi danışın tabi
Yarın bir göstereceğim teşekkür ederim 
M

Merve S.

23 Haziran 2026 19:36
Ezgi
Yarın bir göstereceğim teşekkür ederim 
bez numarası büyüdiğü için daha çok çekiyor doluluk olmıyor ve yaz olduğu için terle atıyorlar korkmayın birazcık su verebilirsiniz endişe etmeyin arkada toplanıyosa önden emiciliği bitip arkaya taşıyor demektir. mutluysa huzurlıysa yemesi emmesi iyiyse sorun yoktur
E

Ezgi ..

23 Haziran 2026 19:44
Merve Sarı
bez numarası büyüdiğü için daha çok çekiyor doluluk olmıyor ve yaz olduğu için terle atıyorlar korkmayın birazcık su verebilirsiniz endişe etmeyin arkada toplanıyosa önden emiciliği bitip arkaya taşıyor demektir. mutluysa huzurlıysa yemesi emmesi iyiyse sorun yoktur
Kaç mg vereyim
M

Merve S.

23 Haziran 2026 19:48
Ezgi
Kaç mg vereyim
ben daha katıya geçmedim 4.5 aylık üç tatlı kaşığı veriyorum o yüzden bilemicem chatcpt sorun yada ebenizi arayın öğrenin
İ

İrem Ü.

23 Haziran 2026 19:50
Çişli bezi mutfak tartısınds tartın bez 65 gr ve üzeriyse 1 dolu çişli bez sayılır ordan hesap edin, 3 bezdir ama belki 1 bez 140 gr gelir 2 beze denk gelir
E

Ezgi ..

23 Haziran 2026 20:14
İrem Üçüncü
Çişli bezi mutfak tartısınds tartın bez 65 gr ve üzeriyse 1 dolu çişli bez sayılır ordan hesap edin, 3 bezdir ama belki 1 bez 140 gr gelir 2 beze denk gelir
Mutfak tartimiz yok ama yarın bir göreyim hiç beklemeyelim
D

Damla M.

30 Haziran 2026 14:28
Bir problem yoktur umarım merak ettim durumunuzu 🫶
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir