Çişli Bez

150 görüntüleme
R

Rabia C. ..

15 Temmuz 2025 17:02
Bebeğim yeni 6.ayina girdi. Yaz gelmden emzirdiğimde dolu dolu çisli bez alirdim. Ama şimdi neredeyse hiç çis yapmıyor gibi. Aşiri derecede terliyor. O yuzden olabilir mi ? Ne yapmam lazim ?
İ

İpek Ş. ..

15 Temmuz 2025 17:06
Emzirmeye devam edin sıcak havalardan dolayı terleme varsa bez sayısında azalma olabilir. Kilo alımı yerindeyse bebeğiniz huzurluysa bir sorun olmamalı diye biliyorum.
D

Dilan Ş. ..

15 Temmuz 2025 20:32
Benim bebegimde 6 ayına girecek 5gun sonra bez sayısı çok düştü bugün sadece 3 bez değiştim ve hafif bezlerdi normalden daha az idrar yapıyor doktor kontrolü gerekiyor mu bilgilendirirseniz sevinirim
R

Rabia C. ..

15 Temmuz 2025 20:36
Dilan Hanim Benimde ayni şekilde 18 ocak dogumlu bebegim
Ceren Ç.

Ceren Ç.

15 Temmuz 2025 21:00
benimde bebegim 3 aylık bizdede durum aynı normalde günde 6 bez değiştiridik artık 3 bazen 4 oluyor. doktor normal olduğunu söylemişti
Reyhan Y.

Reyhan Y.

15 Temmuz 2025 21:01
Benimde bebeğim 6 aylık 3 bezi zor dolduruyor
R

Rabia C. ..

15 Temmuz 2025 21:22
Genel olarak herkesin bebeği aynı durumda yaz ayı oldugu icin
Z

Zeynep E. O. ..

15 Temmuz 2025 22:37
13 ocak doğumlu kızımda aynı. Neredeyse hiç çiş yapmıyor. 6 ay aşısını olduk. Kilo alımı iyi. Hemşire su vermeyi ihmal etme serbest olan besinleri püre değilde biraz sıvı hazırla ver dedi. Bakalım. Değişen birşey yok gibi.
D

Dilan Ş. ..

16 Temmuz 2025 00:06
Çoğu annemiz aynı sorunu yaşıyor hepsi sağlıkla büyüsün inşallah normalde yaşadığımız yer serin daha sıcak bir yere gelince bir anda bu şekilde olunca korktum açıkça cevap veren herkese teşekkür ederim 🙏🌼
R

Reyhan T. S.

16 Temmuz 2025 09:41
Merhaba bebeğim 2.5 aylık aynı durumu bende yaşıyorum epey endişe ettim acaba beslenmesi yetersiz mi diye. Kilo alımını kontrol etti doktor gayet iyi havalar sıcak olduğu için bebekler terleme yoluyla sıvıyı atabiliyorlarmış. Kilo alımı iyi olduğu sürece endişe edecek bir şey yokmuş .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir