Çişini Söylemiyor
308 görüntüleme
G
Gül B.
5 Ağustos 2026 18:39
30 aylık kızımla bugün üçüncü gün tuvalet eğitiminde.
Kızım çişi geldiğinde soylemiyor direk altına yapıyor çişi gelip farketmeyip soylememeks normal mi üç günde sadece bir kere klozete oturduk diğerleri hep kazaydi ne yacapvuz şaşırdım ya normal mi böyle söylememesi
Kızım çişi geldiğinde soylemiyor direk altına yapıyor çişi gelip farketmeyip soylememeks normal mi üç günde sadece bir kere klozete oturduk diğerleri hep kazaydi ne yacapvuz şaşırdım ya normal mi böyle söylememesi

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye6 Ağustos 2026 18:53
Tuvalet Eğitiminde Karşılaşılan Zorluklar
Tuvalet eğitimi, çocuk gelişiminde önemli bir adım ancak her çocuk farklı bir hızda ilerler. 30 aylık bir çocuk için tuvalet eğitimi zorlu bir süreç olabilir.
Çocukların tuvalet eğitimi sürecinde kazaları olması normaldir.
Çocukların tuvalet eğitimi sürecinde henüz kontrolü tam olarak geliştirememiş olmaları ve kazaları önceden haber verememeleri yaygındır.
Çocuğunuzun İşini Söylememesi
Çocuklar tuvalet eğitimi sürecinde henüz tam olarak gelişmemiş oldukları için tuvalet ihtiyacını belirtmeyebilir.
Çocuğunuza tuvalet ihtiyacını belirtmesi için zaman verin.
Tuvalet Eğitiminde İlerleme
1. Çocuğunuzu düzenli olarak klozete oturtun.
2. Tuvalet eğitimi sürecinde sabırlı olun.
3. Çocuğunuza kazaları için ceza vermeyin.
4. Çocuğunuzun tuvalet ihtiyacını belirtmesi için teşvik edin.
Tuvalet eğitimi sürecinde her çocuk farklı bir hızda ilerler. Çocuğunuza sabırlı ve destekleyici olun.
Tuvalet eğitimi, çocuk gelişiminde önemli bir adım ancak her çocuk farklı bir hızda ilerler. 30 aylık bir çocuk için tuvalet eğitimi zorlu bir süreç olabilir.
Çocukların tuvalet eğitimi sürecinde kazaları olması normaldir.
Çocukların tuvalet eğitimi sürecinde henüz kontrolü tam olarak geliştirememiş olmaları ve kazaları önceden haber verememeleri yaygındır.
Çocuğunuzun İşini Söylememesi
Çocuklar tuvalet eğitimi sürecinde henüz tam olarak gelişmemiş oldukları için tuvalet ihtiyacını belirtmeyebilir.
Çocuğunuza tuvalet ihtiyacını belirtmesi için zaman verin.
Tuvalet Eğitiminde İlerleme
1. Çocuğunuzu düzenli olarak klozete oturtun.
2. Tuvalet eğitimi sürecinde sabırlı olun.
3. Çocuğunuza kazaları için ceza vermeyin.
4. Çocuğunuzun tuvalet ihtiyacını belirtmesi için teşvik edin.
Tuvalet eğitimi sürecinde her çocuk farklı bir hızda ilerler. Çocuğunuza sabırlı ve destekleyici olun.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
S
Sema g.
11 Ağustos 2026 23:52
Bizde başlarda hemen söylüyordu çişim geldi diye şimdi söylemeden altına kaçırıyor benim takip etmem gerekiyor yoksa yok. Büyük tuvaleti ise yapmıyor. Sürekli parça parça altına yapıyor nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Sürekli çamaşır değiştiriyorum yada bez
Yükleniyor...