Çişi Tuvalete Yapıyor Kakayı Beze
444 görüntüleme
A
Aybike D. ..
13 Ağustos 2026 22:00
Oğlum 3 yaşına 1 ay kala bezi bıraktı , kakasını zaten biliyordu çişini de hissetmeye başladı sonra bezi çıkardık çişi yapıyordu bahçeye kakası gelince bez takmak istedi bende inat edip takmadım o da kakasını tuttu böyle olunca mecbur beze geri döndüm. 2-3 hafta sonra kendi ciddi anlamda bezi istemedi ama kakasını beze yapmak istedi ısrar etmedim kakasını beze yaptı sonra tuvalete gitti yaptı kakasını 2 defa en son yine kakası gelince tuvalete gitti ve ıkındı kaka çıkmayınca korktu o zamandan beri sürekli kakasını beze yapıyor çişi alıştı artık 1,5 aydır bez takmıyorum sadece kaka gelince takıyorum hatta havuz bezi kullanıyorum kakada. Nasıl tuvalete alıştıracağım kabızlık sorunu da çekmiyor artık ama bir türlü kakaoyu tuvalete yapmıyor…

Kader T.
13 Ağustos 2026 23:03
Youtubeda gördüğüm bir anne alışana kadar bezi delip klozete yapıştırıyordu ve kısa bir süre sonra başarılı oldu sonra tamamen tuvalete yapmaya başladı, belki bunu deneyebilirsiniz
A
Aybike D. ..
14 Ağustos 2026 08:02
Kakasını ayakta yapıyor belki o yüzden alışamadı daha 😕
L
Leyla K.
26 Ağustos 2026 12:51
Merhaba bizde aynı durumdayız 2 aydır çişini klozete yapıyor ama kaka gelince bez takıyoruz kurtulabildiniz mi acaba Naptınız 😢
A
Aybike D. ..
27 Ağustos 2026 10:41
Merhaba bizde aynı durumdayız 2 aydır çişini klozete yapıyor ama kaka gelince bez takıyoruz kurtulabildiniz mi acaba Naptınız 😢
Yükleniyor...