Çişde Azalma
96 görüntüleme
R
Rumeysa P. ..
29 Haziran 2025 19:43
Merhaba 4.5 aylık bebeğim var grip geçirdi sonrasında çişini az yapmaya başladı gün içinde 3 bez ancak değiştiriyorum normalde 5 bez olurdu geceleri çok terliyor ondan dolayı mi acaba ? Öksürüğu de bir haftadir devam ediyor nasıl geçirebiliriz ? Sadece anne sütü ile besleniyor bu ayki kontrolümüz de kilo alımı iyiydi.
E
Elif D.
29 Haziran 2025 21:08
Serum suyuyla buhar yapıyorum ben
T
Tuğba N.
1 Temmuz 2025 22:35
Sık sık emzirin emzirme sayısını normal koşullardaki sayıya göre tutmayın
Kendiniz bol su için
Mutlaka su için sütünüz arttıkça sıvı alımı artar bebeğinizin ve idrarı enfeksiyona karşıda iyileme gösterir koyu renk idrar her zaman için az su içmeden ve enfeksiyondan kaynaklanıyor doktorları dinlediğimde buyüzden bebeğinize yapabileceğiniz en büyük iyilik onun için su içmeniz ve sık sık emzirmeniz gece emzirmelerini bebeğiniz uyusada uyku öğünü yapmanızı tavsiye ederim benimde başıma gelmişti bu şekilde atlattık
Kendiniz bol su için
Mutlaka su için sütünüz arttıkça sıvı alımı artar bebeğinizin ve idrarı enfeksiyona karşıda iyileme gösterir koyu renk idrar her zaman için az su içmeden ve enfeksiyondan kaynaklanıyor doktorları dinlediğimde buyüzden bebeğinize yapabileceğiniz en büyük iyilik onun için su içmeniz ve sık sık emzirmeniz gece emzirmelerini bebeğiniz uyusada uyku öğünü yapmanızı tavsiye ederim benimde başıma gelmişti bu şekilde atlattık
R
Rumeysa P. ..
2 Temmuz 2025 05:43
Çok teşekkür ederim