Çiş Yapmıyor

128 görüntüleme
S

Saniye K.

10 Temmuz 2025 06:28
Kızım 37 haftalık 3350 doğdu şuan 6 ay 7 günlük 8600. Hem anne sütü hem mama alıyor 🤦🏻‍♀️ Mama günde 3 kez falan. Mama yemediği zaman 14/15 saat bezi hiç dolmuyor. Bütün tahlilleri yapıldı sorun yok. Kilosu çok diye mama verme diyorlar ama mama yemeyince de günde iki bez anca değişiyor onlarda dolu bile değil 🤦🏻‍♀️ Birde ek gıda ya yeni başladık fakat ne versem öğürüyor asla yemiyor deli gibi ağlıyor ne yapmam gerekiyor ?
D

Damla K.

10 Temmuz 2025 07:33
İdrar çıkışında azalma genellikle ilk alla gelen sıvı eksikliği 6.aydan itibaren su verebiliyorsunuz . Az miktarda su vermeye çalışın . Ek gıda yeni başlandığında öğürme ittirme tükürme vs davrnışlar normal yeni alışıyor bu biraz sabır işi siz vermeye ve denemeye devam edin doktorlar sadece dilini değse ve tadına baksa bile yeterli olacağını söylüyor
S

Saniye K.

10 Temmuz 2025 08:20
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Doğduğu günden beri böyle çişi eğer mama yerse yapıyor yemezse yapmıyor çok ilginç 🤦🏻‍♀️ Su vermeye çalışıyorum ama asla içmiyor yine de deniyorum çok midesi bulanıyor suda.
E

Esra Y. ..

10 Temmuz 2025 20:17
Kullandığınız bezin emiciligi de sizi yaniltiyor olabilir mi ben goon kullaniyorum çok az idrar yapıyormuş gibi geliyordu ama günlük 200 ml su içiyor idrar tahlili yapti doktoru değerleri iyi çıktı bezi çok ağırlık yapmayan emici bı madde içeriyor sanırım ondan az gibi geliyordu bana
F

Feyza N. Y. ..

11 Temmuz 2025 00:04
Benim kızda aynı şekilde 5 buçuk aylık idrar yapıyor aşırı terlemesi var sıcaklardan o şekil atıyor herhalde pazartesi randevumuz var gideceğiz bizde bir doktora ben suda veriyor içmek istemiyor ama zorla veriyor ne yapacağı mı şaşırdım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir