Çiş Yapmama
192 görüntüleme
C
Cansu
27 Haziran 2025 13:19
Bebeğim 3 ay 9 günlük, gün içinde nerdeyse hiç çiş yapmıyor 1-2 kez anca ( bez çizgisinin mavi olmasından bahsetmiyorum çizginin ucu mavi oluyor çok hafif) gece de bezi yarım dolmuş oluyor. Hava çok sıcak baya terliyor bundan kaynaklı olabilir mi yoksa başka bir sebebi mi vardır? Anne sütü alıyor sık sık emziriyorum
E
Elif D.
27 Haziran 2025 17:38
Çözüm buldunuzmu
C
Cansu
27 Haziran 2025 17:38
Merhaba hayır doktora götüreceğim bugün, sonrasında tekrar yazarım buraya
F
Fatma S. ..
27 Haziran 2025 17:50
Evet terle çok su atıyorlar o yüzden emzirmeyi arttırmak lazım evi de serin tutup artık vantilatör klima ne varsa terlemeyi azaltmak lazım
E
Elif D.
27 Haziran 2025 20:24
Benim oğlumun bezinde pembelik oldu hasta ememk istemiyir malesef
S
Selbi Ç.
12 Temmuz 2025 18:00
Doktora gittiniz mi acaba benim kızımda 5 aylik ve bugun sadece 3 kere işedi ve dolu değildi asla bezleri 5 saat oldu hala isemedi
C
Cansu
12 Temmuz 2025 18:01
Merhaba bizimki farklı bir konuymuş, kalbiyle ilgili bir rahatsızlık tanısı aldık ameliyat oldu maalesef doğuştan var olan bir hastalıkmış geç farkedildi
Z
Zeynep E. O. ..
12 Temmuz 2025 18:04
Benim kızımda 6 aylık. Anne sütü alıyor. Tadımlarla su bile veriyorum ama çiş yok. Hatta az önceki bezi öğlenden beri takili olandı. Sadece ön kısmı biraz ıslak ve turuncu. Bu duruma çok üzülüyorum. Ne yapmalı nasıl yapmalı bilmiyorum???
C
Cansu
12 Temmuz 2025 18:05
Merhaba dediğim gibi bizimki başka bir konuymuş maalesef ameliyat olduk yeni. Bazen idrar yolu enfeksiyonu da sebep oluyormuş ona baktırabilirsiniz isterseniz umarım basit bir şeydir 🙏
Z
Zeynep E. O. ..
12 Temmuz 2025 19:35
Cansu hanım. Geçmiş olsun. Sadece çişten mi anlaşıldı kalp rahatsızlığı yoksa başka belirti de varmıydı?
C
Cansu
14 Temmuz 2025 07:11
Merhaba Zeynep hanım, ben başından beri nefes alış verişinde farklılık olduğunu düşünüyordum 4 farklı doktora gittim hepsi normal dedi. Başı biraz terliyordu o da sıcaktan olabilecek terleme kadardı yani genel olarak ekstra bir belirtisi yoktu diyebilirim. Çiş yapmama durumuyla hastaneye gittiğimde oradaki doktorun dikkati sayesinde farkedildi. Yani bence doğumdan sonra kardiyoloji muayenesi şart olmalı.