Çiş Tualete Kaka Altına
197 görüntüleme
G
Gamze Y.
29 Ağustos 2026 15:38
Oğlum bezi bıraktı çişi gelince haber veriyor ve tualete yapıncada mutlu oluyor çiş konusunda bi sorun yok ama kakayı altına yapıyor sürekli anlatıyorum baskı yapmıyorum konusuyorum ama cok yoruldum artık 2 aydır şortuna kaka yapıyor ne yapmam lazım ayakta yaptıgı için mi oturarak yapmak istemiyor bilmiyorum. Kaka saatinde klozette vakit geciriyoruz kalkıyor 2 dk sonra sortuna yapıyo
F
Fatma İ.
29 Ağustos 2026 16:56
Benim kızım kakasını tuvalete yapıyor yaptıktan sonra bay bay yapıyoruz oyuna çevirdik
F
Fatma İ.
29 Ağustos 2026 16:57
Sizde bu yolu denerseniz işe yarar belki biz 21 aylığız
R
Rabia Ç.
29 Ağustos 2026 20:40
Acaba kakasını şortundan alıp klozete koysanız. Orda görse anlar mı. Sadece fikir. Yoksa tecrübem yok henüz.
A
Arzu Ö.
1 Eylül 2026 18:47
Anlamıyor benim oğlum 33 aylık 40 gündür tuvalet eğitimindeyiz çiş 2 gün de öğrendi kakayı önce küloda yapıyordu klozete oturmuyor artuk bez takayım ona yapayım diyor üstüne birde kabızlık sorunu başladı3/4 gün yapamadığı olıyor bende çare arıyorum
R
Rabia Ç.
1 Eylül 2026 20:57
Anlamıyor benim oğlum 33 aylık 40 gündür tuvalet eğitimindeyiz çiş 2 gün de öğrendi kakayı önce küloda yapıyordu klozete oturmuyor artuk bez takayım ona yapayım diyor üstüne birde kabızlık sorunu başladı3/4 gün yapamadığı olıyor bende çare arıyorum
https://youtube.com/shorts/eLuOGWOdDos?si=wuJn_RKGuVtZR0oJ
Yükleniyor...