Çiş Rengi

55 görüntüleme
B

Büşra Ö.

11 Nisan 2026 15:55
image

Aslında güzel emiyodu ama bezinde böyle ilk defa bi turunculuk gördüm neden olur ki susuz mu kaldı? Hasta burnu tıkalı, öksürük var birazda ateşi var 37.5 37 falan burnunu temizliyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

11 Nisan 2026 15:55
Bebeğinizin bezinde turuncu renkli idrar görülmesi çeşitli nedenlerle olabilir.

Susuzluk: Bebeğiniz yeteri miktarda sıvı almadığında idrarı koyulaşabilir ve turuncu rengi alabilir.
Hastalık: Bebeğinizin burnunun tıkalı, öksürük ve hafif ateşi var. Bu durumlar sıvı kaybına yol açabilir ve idrarın rengini değiştirebilir.
* İdrar yolu enfeksiyonu: Nadiren de olsa idrar yolu enfeksiyonu gibi ciddi sağlık sorunları da idrar renginde değişikliklere neden olabilir.

Bebeğinizin sıvı alımını artırmak için şu önerilere dikkat edebilirsiniz:

1. Daha sık emzirmek: Bebeğinizin emzirmeyi sık sık yapması, ona yeterli sıvıyı alması için yardımcı olabilir.
2. Su vermek: Eğer bebeğiniz ek gıda alıyor veya 6 aylıktan büyükse, ona su vermek de sıvı alımını artırmanıza yardımcı olabilir.
3. Doktorla görüşmek: Bebeğinizin sağlık durumunu değerlendirmek ve herhangi bir ciddi sorunun olmadığını kontrol etmek için bir doktora danışmanız önemlidir.

Bebeğinizin sağlığı konusunda endişeleriniz varsa, bir uzmandan profesyonel yardım almayı ihmal etmeyin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebek Bezinde Turunculuk
2. Bezde Kan
3. Bebek Bezinde Turunculuk
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Afranur K.

Afranur K.

11 Nisan 2026 16:08
Bez kaynaklı da olabiliyor, hemen tedirgin olmayın bi takip edin yeni bez takıp. Bazı bezlerin çişi kristalleştirmek için kullandığı ürünlerde oluyor çünkü.

Bu arada ayını yazmamışsınız? Ek gıda dönemindeyse yediği şeyler de renklenmesine sebep olabilir.
B

Büşra Ö.

11 Nisan 2026 16:24

Afranur Keskin

Bez kaynaklı da olabiliyor, hemen tedirgin olmayın bi takip edin yeni bez takıp. Bazı bezlerin çişi kristalleştirmek için kullandığı ürünlerde oluyor çünkü.

Bu arada ayını yazmamışsınız? Ek gıda dönemindeyse yediği şeyler de renklenmesine sebep olabilir.

Evet onu unuttum 4.5 aylık umarım dediğiniz gibidir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir