Çiş Kaçırma Tuvalette Gerileme
264 görüntüleme

Merve B.
30 Temmuz 2026 17:19
Ya hiçbir sıkıntımız yokken 20 gün sonra cıs kaçırmaya başladı idrar yolu enfeksiyonu mu diye gittim değil sanıyorum başına gelen var mı lütfen çok gerilmeye başladım
H
Hilal H.
31 Temmuz 2026 12:44
Merhaba bizde 13. Günde aynı şeyi yaşıyoruz zaten söylemiyordu çişini kakasını ama saatte 1 kez yapıyordu gidiyorduk hemen yapıp kalkıyordu dışarda 1.5-2 saat tutuyordu maalesef 2 gündür sürekli kaçırıyor yaptıktan sonra söylemiyor ve tuvalete gitmeyi red ediyor sizde durum düzeldi mi

Merve B.
7 Ağustos 2026 22:14
Merhaba bizde 13. Günde aynı şeyi yaşıyoruz zaten söylemiyordu çişini kakasını ama saatte 1 kez yapıyordu gidiyorduk hemen yapıp kalkıyordu dışarda 1.5-2 saat tutuyordu maalesef 2 gündür sürekli kaçırıyor yaptıktan sonra söylemiyor ve tuvalete gitmeyi red ediyor sizde durum düzeldi mi
H
Hilal H.
7 Ağustos 2026 22:15
hamd olsun düzeldi. Ama gece riske atmayıp biz yatmadan bir kere çişe kaldırıyorum

Merve B.
7 Ağustos 2026 22:16
Biz 20. Gündeyiz hala söylemiyor canı isterse söylüyor günde 1-2 defa aksi halde altına yapıyor ben 1.15 saatte bir götürüyorum yapıyor götürmezsem altına yapıyor kaka da aynı denk gelirse yapıyor ama gelmezse altına kaçırıyor hala söyleme yok ne yapacağım bilmiyorum ya
H
Hilal H.
7 Ağustos 2026 22:18
Kaç aylık biraz erken başlamış olabilir misiniz acaba

Merve B.
7 Ağustos 2026 22:19
26 aylık gece kaçırması hiç olmadı 20 gündür öğle uykusunda da yok kızım çoğu tuvalet eğitimi gereksinimini karşılıyordu bezini 7-8 saat doldurmuyordu bezliyken kaka yapsa söylerdi değiştir diye kendini de çok iyi ifade ediyor her şey konuşuyor maşallah ama tuvalet meselesi beni çok yordu
H
Hilal H.
7 Ağustos 2026 22:23
Bazen çovuk hazır olmadan biz işi hızlandırmak istediğimizde de yaşanabiliyor da ondan

Merve B.
7 Ağustos 2026 22:46
Erken olduğunu düşünmüyorum ben benim kakam geldi nereye yapmam gerekiyor diyorum bazen evde beni klozete götürüyor burda yap sonra sifona bas diyor ama söylemiyor kendisinin gelince bazen gitmekte istemiyor zaten tuvalete bazende söylüyor gidip kendi kendine yapıyor ben iç çamaşırını çıkarıyorum yapıyor sesleniyor neye göre bu halleri değişiyor bilmiyorum 20 gün oldu vazgeçmek istemiyorum artık bu piskolojiyi bir daha kaldıramam bende yoruldum ama kızıp korkutmak ta istemiyorum sizin bebeğiniz kaç aylık
H
Hilal H.
7 Ağustos 2026 22:48
Oradaki hazır olmak bilmek anlamında değil aslında kendi isteğiyle gitmesi için bir zaman gerekiyor yani siz götürürseniz zaten inada bindiriyor bir yerden sonra Tuna’nın tuvalet eğitimi diye bir kitap o kitap sayesinde oldu her şey bizde kız versiyonu da var öneriyorum

Merve B.
7 Ağustos 2026 22:52
Ona bakalım bi kaç gün daha direnirse alayım siz kaç aylık başladınız
H
Hilal H.
7 Ağustos 2026 22:56
Ya aslında benimki sizi yanıltabilir çünkü bu kitabı çok küçükken almıştım ben sonra okurken birden tuvalete gitmek istedi ve dediğim gibi çok küçüktü ama doktorumuz şu an için çok erken dediği için mecburen biz bezi bırakamadık sadece kakasını tuvalete yapmaya başladı sonra yaz geldiği için ben daha fazla beklemek istemedim açıkçası.
Yükleniyor...