Çiş Azalması

84 görüntüleme
G

Gül K. ..

16 Şubat 2026 14:29
Bebeğim 3 ay 26 günlük 3 gündür çiş sayısı 4 5 arası ama belirgin bir ıslaklıkls değil nemli gibi azaldı yani mama veriyordum günde 1 kere toplatma kararından sonra mama değişikliği yaptım ishal oldu diye vermedim kestim geri şimdi de çiş sayısında bu şekilde azalma var gibi kilo almıyor gibi geliyor keyfi durumu iyi ama ben tedirginim şuan hasta antibiyotik kullanımında var normalmi acaba
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

16 Şubat 2026 14:33
Yani çiş bez sayısı azaldıysa bu az beslediği anlamına geliyor demek zt günde 4 5 ıslak bez olması gerekiyor antibiyotik evet iştahsızlık yapıyor bebeklerde maalesef
G

Gül K. ..

16 Şubat 2026 14:33

🧸Ebru Keleş 🧸

Yani çiş bez sayısı azaldıysa bu az beslediği anlamına geliyor demek zt günde 4 5 ıslak bez olması gerekiyor antibiyotik evet iştahsızlık yapıyor bebeklerde maalesef

Dolu dolu olması şartmi nemli gibi oluyor ıslaklık
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

16 Şubat 2026 14:35
Bez çizgi göstergesine bakın çok az ise evet bu önemli
Afranur K.

Afranur K.

16 Şubat 2026 14:38

Gül Karakuş

Dolu dolu olması şartmi nemli gibi oluyor ıslaklık

Biz yoğunbakımdan çıkarken hemşire dolu bir bezi saymanız lazım demişti, elime aldığımda belli bir ağırlığı olan bezleri sayıyorum ben de bundan dolayı.

Bi de antibiyotik kullanıyor demişsiniz, belki de antibiyotik kullanırken beslenmenin sıklığı ve dozu artmalıdır. Bu arada bu bir tahmin şöyle düşünüyorum bizler ilaç kullandığımızda bol bol su içmemiz söylenir ya bebeklerimiz de su yerine mama ya da anne sütü aldığı için belki de dozun artması gerekiyordur. Doktorunuzla bu konuyu konuşabilirseniz güzel olabilir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir