Cırlayarak Ağlama - Belini Kaldırma
343 görüntüleme
Ç
Çiğdem A.
16 Temmuz 2026 16:37
Kızım 29 haftalık Son 2 haftadır çok çığlık atıyor Önceden de atardı ama sıklığı arttı. Hele geçen gün hiç durmadı neredeyse. Uyutmaya çalışırken çok feci şekilde ağlıyor. Çığlık çığlığa desem yeridir. Bir de belini kaldırıp duruyor yine uyutmaya çalışırken ve bazen de gün içinde. Benzer şeyler yaşayan var mı?
S
Sümeyye
Premium Üye
16 Temmuz 2026 16:45
Tam böyle bir soru soracaktım benim bebeğim 3 gündür böyle birde yarın 2. Ay aşılarını olacak iyice kötüleşecek diye endişeliyim
Ö
Öykü K.
16 Temmuz 2026 17:25
Kendini c yapıyorsa bagırsak gazı olabilir biraz göbüşe gaz masajı yapıp pırtlatmayo deneyinn
H
Hatice A.
16 Temmuz 2026 17:35
Tam böyle bir soru soracaktım benim bebeğim 3 gündür böyle birde yarın 2. Ay aşılarını olacak iyice kötüleşecek diye endişeliyim
Ç
Çiğdem A.
16 Temmuz 2026 18:44
S
Sümeyye
Premium Üye
16 Temmuz 2026 19:41
Sizinki kaç haftalık
Ç
Çiğdem A.
16 Temmuz 2026 21:17
Kendini c yapıyorsa bagırsak gazı olabilir biraz göbüşe gaz masajı yapıp pırtlatmayo deneyinn
Ö
Öykü K.
16 Temmuz 2026 21:18
C yapmıyor Gazdan değil Dişten olabilir ve bu yeni aklıma geldi
N
Nazenin
21 Temmuz 2026 20:21
Benim oğlum da 28 haftalık etini koparıyorlar gibi ağlıyor durduk yere, belini de kaldırıyor ama uyuyacak zaman değil. Belki diştendir gece de saat başı filan uyanıyırdu arka arkaya alt iki dişi çıktı fark etmemiştim hiç
Ç
Çiğdem A.
23 Temmuz 2026 20:27
Benim oğlum da 28 haftalık etini koparıyorlar gibi ağlıyor durduk yere, belini de kaldırıyor ama uyuyacak zaman değil. Belki diştendir gece de saat başı filan uyanıyırdu arka arkaya alt iki dişi çıktı fark etmemiştim hiç
N
Nazenin
23 Temmuz 2026 20:49
Görünür şekilde çıktı mı gerçekten? Ben baktığım alt iki dişi beyazlık görünüyor sadece Ya neden böyle oldu bilemiyorum Atak haftasıdır diyordum ben de
Ç
Çiğdem A.
23 Temmuz 2026 22:40
Evet evet çıktı gülünce gayet görünüyor, ben beyazlık filan fark etmedim diş yerinde yarık gibi çizgi gördüm et kesilmiş gibiydi sonra çıktı çok sürmedi ondan sonra da ikincisi geldi . Sanki sizinkisi de diş gibi geldi bana
N
Nazenin
24 Temmuz 2026 08:08
Öyle olabileceği daha yeni aklımıza geldi biliyor musunuz? Bizim kız önceden ellerini ağzından çıkarmazdı Birkaç haftadır yapmayınca diş olabileceği aklımıza gelmedi Daha geçen hafta aklımıza geldi de tetagil vermeye başladık ara ara
Ç
Çiğdem A.
24 Temmuz 2026 14:40
Ben de hiç tahmin etmemiştim biraz daha zamanı vardır diye düşünüyordum başka uyanma dışında belirti olmayınca, çığlık atarak ağlaması da huy değişimi diye düşündürmüştü. Ben de arada calpol verdim. Geçmiş olsun inşallah kolaylıkla çıkarır bebişiniz
Yükleniyor...