Cırlayarak Ağlama - Belini Kaldırma

115 görüntüleme
Ç

Çiğdem A.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 16:37
Kızım 29 haftalık Son 2 haftadır çok çığlık atıyor Önceden de atardı ama sıklığı arttı. Hele geçen gün hiç durmadı neredeyse. Uyutmaya çalışırken çok feci şekilde ağlıyor. Çığlık çığlığa desem yeridir. Bir de belini kaldırıp duruyor yine uyutmaya çalışırken ve bazen de gün içinde. Benzer şeyler yaşayan var mı?
S

Sümeyye

Premium Üye
16 Temmuz 2026 16:45
Tam böyle bir soru soracaktım benim bebeğim 3 gündür böyle birde yarın 2. Ay aşılarını olacak iyice kötüleşecek diye endişeliyim
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 17:25
Kendini c yapıyorsa bagırsak gazı olabilir biraz göbüşe gaz masajı yapıp pırtlatmayo deneyinn
H

Hatice A.

16 Temmuz 2026 17:35
Sümeyye
Tam böyle bir soru soracaktım benim bebeğim 3 gündür böyle birde yarın 2. Ay aşılarını olacak iyice kötüleşecek diye endişeliyim
Biz de yarın 2 ay aşısı olacağız. Ben de çok gerginim sonrasında nasıl olacak diye 😢
Ç

Çiğdem A.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 18:44
Sümeyye
Sizinki kaç haftalık
S

Sümeyye

Premium Üye
16 Temmuz 2026 19:41
Çiğdem A.
Sizinki kaç haftalık
12. Haftanın içindeyiz
Ç

Çiğdem A.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 21:17
Öykü Karaduman
Kendini c yapıyorsa bagırsak gazı olabilir biraz göbüşe gaz masajı yapıp pırtlatmayo deneyinn
C yapmıyor Gazdan değil Dişten olabilir ve bu yeni aklıma geldi
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 21:18
Çiğdem A.
C yapmıyor Gazdan değil Dişten olabilir ve bu yeni aklıma geldi
Tetagil kullanabilirsiniz rahatlatır
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir