Cırlayarak Ağlama - Belini Kaldırma

343 görüntüleme
Ç

Çiğdem A.

16 Temmuz 2026 16:37
Kızım 29 haftalık Son 2 haftadır çok çığlık atıyor Önceden de atardı ama sıklığı arttı. Hele geçen gün hiç durmadı neredeyse. Uyutmaya çalışırken çok feci şekilde ağlıyor. Çığlık çığlığa desem yeridir. Bir de belini kaldırıp duruyor yine uyutmaya çalışırken ve bazen de gün içinde. Benzer şeyler yaşayan var mı?
S

Sümeyye

Premium Üye
16 Temmuz 2026 16:45
Tam böyle bir soru soracaktım benim bebeğim 3 gündür böyle birde yarın 2. Ay aşılarını olacak iyice kötüleşecek diye endişeliyim
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 17:25
Kendini c yapıyorsa bagırsak gazı olabilir biraz göbüşe gaz masajı yapıp pırtlatmayo deneyinn
H

Hatice A.

16 Temmuz 2026 17:35
Sümeyye
Tam böyle bir soru soracaktım benim bebeğim 3 gündür böyle birde yarın 2. Ay aşılarını olacak iyice kötüleşecek diye endişeliyim
Biz de yarın 2 ay aşısı olacağız. Ben de çok gerginim sonrasında nasıl olacak diye 😢
Ç

Çiğdem A.

16 Temmuz 2026 18:44
Sümeyye
Sizinki kaç haftalık
S

Sümeyye

Premium Üye
16 Temmuz 2026 19:41
Çiğdem A.
Sizinki kaç haftalık
12. Haftanın içindeyiz
Ç

Çiğdem A.

16 Temmuz 2026 21:17
Öykü Karaduman
Kendini c yapıyorsa bagırsak gazı olabilir biraz göbüşe gaz masajı yapıp pırtlatmayo deneyinn
C yapmıyor Gazdan değil Dişten olabilir ve bu yeni aklıma geldi
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 21:18
Çiğdem A.
C yapmıyor Gazdan değil Dişten olabilir ve bu yeni aklıma geldi
Tetagil kullanabilirsiniz rahatlatır
N

Nazenin

21 Temmuz 2026 20:21
Benim oğlum da 28 haftalık etini koparıyorlar gibi ağlıyor durduk yere, belini de kaldırıyor ama uyuyacak zaman değil. Belki diştendir gece de saat başı filan uyanıyırdu arka arkaya alt iki dişi çıktı fark etmemiştim hiç
Ç

Çiğdem A.

23 Temmuz 2026 20:27
Nazenin
Benim oğlum da 28 haftalık etini koparıyorlar gibi ağlıyor durduk yere, belini de kaldırıyor ama uyuyacak zaman değil. Belki diştendir gece de saat başı filan uyanıyırdu arka arkaya alt iki dişi çıktı fark etmemiştim hiç
Görünür şekilde çıktı mı gerçekten? Ben baktığım alt iki dişi beyazlık görünüyor sadece Ya neden böyle oldu bilemiyorum Atak haftasıdır diyordum ben de
N

Nazenin

23 Temmuz 2026 20:49
Çiğdem A.
Görünür şekilde çıktı mı gerçekten? Ben baktığım alt iki dişi beyazlık görünüyor sadece Ya neden böyle oldu bilemiyorum Atak haftasıdır diyordum ben de
Evet evet çıktı gülünce gayet görünüyor, ben beyazlık filan fark etmedim diş yerinde yarık gibi çizgi gördüm et kesilmiş gibiydi sonra çıktı çok sürmedi ondan sonra da ikincisi geldi . Sanki sizinkisi de diş gibi geldi bana
Ç

Çiğdem A.

23 Temmuz 2026 22:40
Nazenin
Evet evet çıktı gülünce gayet görünüyor, ben beyazlık filan fark etmedim diş yerinde yarık gibi çizgi gördüm et kesilmiş gibiydi sonra çıktı çok sürmedi ondan sonra da ikincisi geldi . Sanki sizinkisi de diş gibi geldi bana
Öyle olabileceği daha yeni aklımıza geldi biliyor musunuz? Bizim kız önceden ellerini ağzından çıkarmazdı Birkaç haftadır yapmayınca diş olabileceği aklımıza gelmedi Daha geçen hafta aklımıza geldi de tetagil vermeye başladık ara ara
N

Nazenin

24 Temmuz 2026 08:08
Çiğdem A.
Öyle olabileceği daha yeni aklımıza geldi biliyor musunuz? Bizim kız önceden ellerini ağzından çıkarmazdı Birkaç haftadır yapmayınca diş olabileceği aklımıza gelmedi Daha geçen hafta aklımıza geldi de tetagil vermeye başladık ara ara
Ben de hiç tahmin etmemiştim biraz daha zamanı vardır diye düşünüyordum başka uyanma dışında belirti olmayınca, çığlık atarak ağlaması da huy değişimi diye düşündürmüştü. Ben de arada calpol verdim. Geçmiş olsun inşallah kolaylıkla çıkarır bebişiniz 
Ç

Çiğdem A.

24 Temmuz 2026 14:40
Nazenin
Ben de hiç tahmin etmemiştim biraz daha zamanı vardır diye düşünüyordum başka uyanma dışında belirti olmayınca, çığlık atarak ağlaması da huy değişimi diye düşündürmüştü. Ben de arada calpol verdim. Geçmiş olsun inşallah kolaylıkla çıkarır bebişiniz 
Amin inşallah Allah razı olsun Çok sağ olun Rabbim kolaylaştırsın bebişlerimizin bakımını 爐
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir