Cinsiyet Hesaplama
384 görüntüleme

Deniz D.
20 Mayıs 2026 10:13
Hamileliğin 12. haftasındayım, bebeğimin cinsiyetini öğrenmeme daha 4 hafta var ama heyecandan bekleyemiyorum! Çin takvimi veya Rus takvimi gibi cinsiyet hesaplama yöntemlerinin doğruluk payı nedir, gerçekten tutuyor mu?

Ayşe T.
Premium Üye
20 Mayıs 2026 10:38
Hayırlı olsun kesinlikle ben de çok heyecanlanmıştım🥰 benim çin takvimi kesinlikle tuttu ama zaten %50 şans var yani çok yüksek. Bence hislerinize güvenin. O hiç yanıltmıyor 🌸aslında doktorum 2 çocuğumda da 12.haftada bildi ve söyledi. Genelde devletteki doktorlar 16.haftayı bekliyor. Özel doktorlar söylüyor.
G
Gizem Ç.
20 Mayıs 2026 10:47
Benim Çin takvimi işte başka şeyler makas Bıçak sonra tuz testi hepsi erkekti ama bir kızım oldu yani o testler çok da horuyu vermiyor Açıkçası ben de erkek bekliyordum şaşırdım bu arada bizim de 12 haftada belli olmuştu cinsiyeti
G
Gizem Ç.
20 Mayıs 2026 10:48
Ayrıca sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 殺
F
Fatma S. ..
20 Mayıs 2026 10:52
Çin takvimini denemedim ama kızımda ödem çok olmuştu. İlk aylar olmasına rağmen bir fotoğrafım var kendime inanamıyorum. Oğlumda hiç öyle olmadı. Her iki hamileliğim de de çok kilo almamıştım ama dediğim gibi en azından bende kız bebek ödem yapmıştı.
S
Sümeyra
20 Mayıs 2026 10:55
Bende ikisi de tutmadı
T
Tubanur E.
20 Mayıs 2026 11:22
Öyle takvimler felan tutmadı bende de kız çıkıyordu hep 😂 ben de kız hissediyordum ama 11.haftada ultrasonu iyi özel bir kliniğe gidiyordum erkek dedi öyle de oldu 🩵

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 12:14
İki hamileliğim de 12. Haftamda öğrendim devlet Hastanesinde erkek ikside birinde fazla ödemim vardı diğerinde ise fazla mide bulantısı hiç bı hamilelik aynı değil ama ikiside erkek benim çin takviminde erkekti ikiside
N
Nazlıcan
Premium Üye
20 Mayıs 2026 12:32
Çin takvimi tutmadı, kız diyordu oğlum oldu 😅
Benim midem bulanıyordu ama sadece 3 kere çıkarttım, sadece karnım büyüdü ama son ay her yerim ödem olmuştu. Galiba bünyeye göre değişiyor, oğlu olan başka arkadaşımın hiç mide bulantısı hiç ödemi olmadı. Bir başka oğlu olan arkadaşım 5 ay yemek yiyemedi mutfağın kapısından dahi geçemiyordu. Her gebelik farklı oluyor gerçekten.
Benim midem bulanıyordu ama sadece 3 kere çıkarttım, sadece karnım büyüdü ama son ay her yerim ödem olmuştu. Galiba bünyeye göre değişiyor, oğlu olan başka arkadaşımın hiç mide bulantısı hiç ödemi olmadı. Bir başka oğlu olan arkadaşım 5 ay yemek yiyemedi mutfağın kapısından dahi geçemiyordu. Her gebelik farklı oluyor gerçekten.

Deniz D.
21 Mayıs 2026 09:09
Hepinize güzel yorumlarınız ve deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim 🥰 Gerçekten her hamilelik birbirinden farklı oluyor, belirtiler de kişiden kişiye çok değişebiliyor 😊 Çin takvimi, hisler, belirtiler derken insan ister istemez heyecanlanıyor ama en önemlisi sağlıkla kucağımıza almak 🌸 Hepinizin güzel dilekleri için ayrıca teşekkür ederim 💕

Hilal Ç.
22 Mayıs 2026 21:22
Çin takvimi bende tutmadı, erkek çıkmıştı sonuç ama bebeğim kız. İnanmamak lazım öyle şeylere 😁
Yükleniyor...