Ciltteki Döküntü

145 görüntüleme
Y

Yağmur İ. ..

2 Haziran 2026 18:18
Bebeğim 6ay 10günlük atopik dermatit ve alerjisi var. Ek gıdaya başlayalı 1ay oldu. Alerjisi olduğunu düşündüğüm her besinden sonra yüzünde ve boynunda kırmızı kabarık döküntüsü oluyor. Ağız kenarında o döküntü bazen yara gibi oluyor. Geceleri ağlayarak uyanıyor. Önceden çok kusardı şimdi kusması yok. Kakası mukuslu ve fazla ajite. Vücudunda ki döküntülere benzemiyor çünkü
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Haziran 2026 20:37
Üç gün kuralı ile ilerlemelisiniz hangi ürüne tepki veriyorsa o ürünü belli süre vermemelisiniz egzaması artar ve bebek için konforsuz bir uyku düzeni olur
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Haziran 2026 20:37
Ve mutlaka iyi bir nemlendirici ile sabah akşam cildi rahatlatmalısınız alerjik bebekler için eczanede bir çok ürün bulunmakta
Y

Yağmur İ. ..

2 Haziran 2026 20:58
Bunları yapıyorum ama döküntüler yiyecek kaynaklı mı ondan emin olamıyorum. Döküntüsü geçene kadar yiyecek vermiyorum geçince başka bir gıda deniyorum. Sabah akşam hatta gün içerisinde yine kurursa cildi tekrar tekrar nemlendirici sürüyorum. Uyku düzeni zaten yoktu ama artık tamamen şaştı anlamıyorum artık ne neden oluyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir