Ciltte Renk Tonu Açıklığı
74 görüntüleme
Z
Zuhal
28 Haziran 2025 23:53
Hocam merhaba bebeğimin sağ kulak kenarında normal renk tonunda daha açık tonda yaklaşık iki üç cm uzunluğunda bir ton farkı var viltigo olma ihtimali var mıdır bunun sebebi nedir önüne geçmemiz mümkün müdür?
G
Gamze S. Ç.
29 Haziran 2025 20:02
Merhaba benim bebeğimde de birkaç yerde beyazlık var dermatoloji henüz belli olmaz dedi sorum var burada Osman Hoca da takip önerdi. Üniversite hastanesine randevu alacağım ilerleyen haftalarda randevu açılmasını bekliyorum inşallah sizde de bizde de yoktur. Sizin tek yer olasılık daha düşük gibi
Z
Zuhal
30 Haziran 2025 20:36
Üniversite hastanelerinde ne yazık ki bende randevu bulamıyorum Gamze hanım ancak özel hastane ile yarın görüşeceğim bu konu ile ilgili umarım korktuğumuz hastalık değildir beni çok tedirgin ediyor çok geçmiş olsun bebişinize. Büyüyen bir yapıda mı beyazlık yoksa sabit bir büyüklükte mi yüz bölgesinde mi acaba bu beyazlıklar sadece yoksa vücudunda da var mı ?
G
Gamze S. Ç.
30 Haziran 2025 20:57
Bacağında doğduğundan beri net bir beyazlık var büyümedi aynı. Yüzünde de dikkatli bakınca fatk edilen ton farkları var birde gövesinde küçük oda çok beyaz değil ama yüzündekilerden daha beyaz. Bacaktakini başta fark etmiştim ama diğerlerini yeni fark ettim sonradan mı çıktı ben mi yeni gördüm bilmiyorum o nedenle. Sizede çok geçmiş olsun Zuhal Hanım. İnsan tedirgin oluyor dayımda var benim o nedenle psikolojik olarak zorluğunu da biliyorum beni ürküten o
Z
Zuhal
30 Haziran 2025 21:05
Rabbim korktugumuza ugratmasın insallah Gamze hanım 🙏 hastalık olarak dayınızın hastalığınızı adı nedir acaba
F
Fatma S. ..
30 Haziran 2025 21:22
Merhaba benim kızımda da sadece sağ kulağının biraz arkasında 1 tane var. Acaba şehir hastanesinde bakılır mı orası da araştırma hastanesi olarak geçiyor randevu alırken. Bir de hangi bölüme gitmeli acaba cildiye mi çocuk doktoru mu?
Z
Zuhal
30 Haziran 2025 21:23
Cildiye doktoru bakıyor dedi bana çocuk doktoru eğer şehir hastanesinde bölüm varsa bakılacağını düşünüyorum
F
Fatma S. ..
30 Haziran 2025 21:51
Çok teşekkür ederim