Ciltte Kızarıklık Kollarında
156 görüntüleme
S
Sümeyye N.
Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:46
Kollarında egzama tarzı döküntülü kızarıklıklar oluştu 4 gün ateş oldu ama öncesinde ve sonrasinda bu kızarıklıklar vardı artti

Hatice E.
Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:52
Merhaba, bizde menenjit aşısı sonrası olmuştu doktora götürdüğümde aşı sonrası veya ateş olursa vücutta döküntü yapabildiğini söyledi. Aşıdan 5 gün sonra olmuştu ben arada bebeğimi sıcak hissedersem zaten bir huzursuzluğu yoksada ateşine bakarım ozamanda ateşi 37,3 civarı en yüksek çıkmıştı. Ateş döküntüde etkenmiş. Tabi bebeğinizi siz tanırsınız havalar şuan çok sıcak egzamaya ciltleri çok yatkın sıcaktan isilikte olmuş olabilir internetten bir görsellerine bakın dilerseniz. Pamuklu giydirip ılkk su ile banyo yaptırmıştım sürekli birde nemlendirici sürmüştüm bu süreçte bebeği olabildiğinde ince giydirip evin ısısınıda 23 derece tutmuştum halende o şekilde yapıyorum çok geçmiş olsun
S
Sümeyye N.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 00:11
Menenjit olalı epey oldu bizim aslında ama etkilemiş olabilir belkide o sıralarda minik bir sivilve şeklindeydi ben fark etmedim şuan göz göz kabarik teşekkür ederim tavsiyenizi uygulayacagim ❤️
Yükleniyor...