Ciltte Aşırı Kuruluk ve Kızarıklık
47 görüntüleme
E
Eda G.
10 Temmuz 2025 17:30
Hocam merhaba bebeğim 4 aylık bacakları, kolları, yüzü ve el bilekleri aşırı kuru öneriniz var mı ne yapmalıyım yüzünde dönem dönem kırmızılıklar oluyor
F
Fidan T. ..
10 Temmuz 2025 17:41
Merhaba bildiğim kadarıyla cevaplıyorum bebeğinizin çamaşırlarını doğal granül sabunla yıkayınız.mumkunse ayrı yıkayınız yıkarken iki kez durulayınız..her çocuğun cilt tipi farklıdır benim kızımda da kuruluk olmuştu özellik pamuklu kıyafet giydiriniz ve Bioderma atoderm diye bir krem aldık her banyo sonrası cildi nemlendiriyorum aylardır kullanıyorum sorun yok düzeldi .bir de çok sıcak bir ilde yazamıyorsaniz her gün yıkamayın
E
Eda G.
10 Temmuz 2025 17:51
Merhabalar Fidan hanım teşekkür ederim yanıtınız için dediğiniz gibi çamaşırları çift durulama yapıyorum pamuklu giysi giydiriyorum ve bioderma atoderm kullanıyorum ama önüne geçemiyorum yani artık tahriş olacak gibi yarın doktora gideceğim yine burdan da yazmak istedim çok sağ olun
F
Fidan T. ..
11 Temmuz 2025 04:45
Çok geçmiş olsun doktora gitmeniz en doğru seçenek olur sizin için umarım bir an önce geçer 🙏🏻ben de geçmişti o belki daha farklı bir ilaç krem önerir ki demiştim her çocuğun cilt tipi farklı olduğu için bizde etkli olurken sizde olamamış umarım geçer
E
Eda G.
11 Temmuz 2025 04:46
Çok teşekkür ederim umarım geçer gerçekten 🙏🏻 çok teşekkür ediyorum ♥️🌻
F
Fidan T. ..
11 Temmuz 2025 04:52
Ne demek rica ederim 🙏🏻🥰