Cilt Renginde Açılma
217 görüntüleme

Göktenur B.
16 Mayıs 2026 07:47
Herkese merhaba benimle aynı durumu yaşayan varmı 9 aylık oğlum yaklaşık 1 aydır yüz kısmında çokta belli olmasada kendi cilt rengine göre daha açılmış beyazlık var dairesel şekilde birde bacağın da var yüzündeki biraz güneş de görünce belli oldu aynı sorun 6 yaşındaki oğlum da da var onun kol içlerinde aynı durum vardı cildiyeciye götürmüştüm herhangi bi hastalık yok ben gibi düşün bunu dedi yazın güneşte yanınca daha belirgin olur kışın yok gibi Bioderma nemlendirici kullanıyorum onu önermişti aynı şeyi yaşayan varmı küçük olanı da bol bol nemlendirme yapıyorum

Merve
16 Mayıs 2026 08:26
10aylık kızımın genştal bölgesinde var doktor hiçbirşey demeden bşr krem verdi sebebini bende merak ediyorum

Göktenur B.
16 Mayıs 2026 08:41
10aylık kızımın genştal bölgesinde var doktor hiçbirşey demeden bşr krem verdi sebebini bende merak ediyorum
M
Mine Ş.
Premium Üye
16 Mayıs 2026 09:21
Renk değişimleri vücudunda artar ise bir dermatologa görünün derim vitiligo olabilir aile geçmişinde de varsa

Göktenur B.
16 Mayıs 2026 09:32
Renk değişimleri vücudunda artar ise bir dermatologa görünün derim vitiligo olabilir aile geçmişinde de varsa
Yükleniyor...