Cilt Renginde Açılma

217 görüntüleme
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Mayıs 2026 07:47
Herkese merhaba benimle aynı durumu yaşayan varmı 9 aylık oğlum yaklaşık 1 aydır yüz kısmında çokta belli olmasada kendi cilt rengine göre daha açılmış beyazlık var dairesel şekilde birde bacağın da var yüzündeki biraz güneş de görünce belli oldu aynı sorun 6 yaşındaki oğlum da da var onun kol içlerinde aynı durum vardı cildiyeciye götürmüştüm herhangi bi hastalık yok ben gibi düşün bunu dedi yazın güneşte yanınca daha belirgin olur kışın yok gibi Bioderma nemlendirici kullanıyorum onu önermişti aynı şeyi yaşayan varmı küçük olanı da bol bol nemlendirme yapıyorum
Merve

Merve

16 Mayıs 2026 08:26
10aylık kızımın genştal bölgesinde var doktor hiçbirşey demeden bşr krem verdi sebebini bende merak ediyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Mayıs 2026 08:41
Merve
10aylık kızımın genştal bölgesinde var doktor hiçbirşey demeden bşr krem verdi sebebini bende merak ediyorum
Aynı sorun büyük oğlum da da oldu mantar felan düşündük önce çocuk doktoru şampuan verdi ama fayda etmedi en son cildiyeciye götürdüm o hiç hastalık olmadığını söyledi normal dedi ama aynı şey küçükte de olunca onuda bende merak ediyorum böyle olan varmı diye
M

Mine Ş.

Premium Üye
16 Mayıs 2026 09:21
Renk değişimleri vücudunda artar ise bir dermatologa görünün derim vitiligo olabilir aile geçmişinde de varsa
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Mayıs 2026 09:32
Mine Şahin
Renk değişimleri vücudunda artar ise bir dermatologa görünün derim vitiligo olabilir aile geçmişinde de varsa
1 aydır gözlemiyorum artma veya büyüme olmadı ama en yakın zamanda dermatoloğa götürücem
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir