Cilt Kuruluğuna Anne Sütü
61 görüntüleme
E
Elif V.
1 Ocak 2026 00:26
Bebeğimin boyun bölgesi çok kuru ve kızarık. Nemlendirici kullandım ama kızarık daha da arttı üstelik boyun altı çok ıslakımsı kalıyodu artık sadece pamukla silip kuruluyorum kızarık günden güne kayboldu ama kuruluk hala var. Anne sütü nemlendirir diyolar banyo öncesi kullansam faydasını görür müyüm deneyen var mı
L
Leyla O.
1 Ocak 2026 03:30
Bebişlerin boynu kısa ve bazen kat kat olduğu için, bazen içtikleri sütler mamalar ağız kenarından sızıp boyun bölgesinde birikir ve nemli kalınca pişik yapar, bize tavsiyem bölgeyi sık kontrol ederek nemli kalmasını önlemeniz yani kuru kalmalı ve pişik kremi günde 2 kez minik bir miktar bölgeye uygulamanız 2-3 güne daha iyi olacaktır
E
Elif V.
1 Ocak 2026 06:52
@Leyla Okutucı doktor orayı hep nemlendir dedi. Ama zaten nemli bölge dedim yani her baktığımda ıslak gibi duruyo dedim olsun nemlendir dedi. Nemlendirici sürdüm o öyle deyince ama daha da kızardı sonrasında bıraktım nemlendirici sürmeyi sadece nemli bezle bi kaç defa siliyorum günlük ama çok kuru şimdi de. O kuruluğu nasıl gideririm
L
Leyla O.
1 Ocak 2026 08:01
Dr kızıma bioderma atoderm intensive gel-creme verdi biz onu da kullandık tavsiye edebilirim