Cilt Altı İmplant

175 görüntüleme
E

Elif Y.

31 Ocak 2026 19:53
Kullanan var mı? Yan etkileri oluştu mu? Hangisini taktırdınız
Cagla K.

Cagla K.

31 Ocak 2026 21:09
Ben bakir spiral taktirdim 40 im ciktigi gun. Hem suresinden sebep hem de senerdir daha bilindik yontem diye. Cilt altinin suresi de kisa diye duymustum..
E

Elif Y.

31 Ocak 2026 21:29
Spiralin kayma ihtimalinden korkuyorum o yüzden cilt altı daha iyiymiş gibi geliyor ama pek bir bilgim yok iyi mi kötü mü
Afranur K.

Afranur K.

31 Ocak 2026 21:55
Ben araştırdığımda süresi konusunda çelişkiler olduğunu okudum, bir de yeni bir korunma yöntemi olduğu için gelecek yönlü çalışmaları bence zayıf. Yani ilaç doz etkinlik süre benve belirsiz.

Ben spiral de taktırmak istemedim, zlynda nın doğum kontrol hapını kullanıyorum şu anda. Daha kontrollü geliyor bana cilt altı implantlara göre
S

Sümeyye D.

1 Şubat 2026 16:22

Cagla Kupeli

Ben bakir spiral taktirdim 40 im ciktigi gun. Hem suresinden sebep hem de senerdir daha bilindik yontem diye. Cilt altinin suresi de kisa diye duymustum..

Regl olurken mı takılıyor bebeğim 3 aylık bende düşünüyorum
Cagla K.

Cagla K.

1 Şubat 2026 16:30

Afranur Keskin

Ben araştırdığımda süresi konusunda çelişkiler olduğunu okudum, bir de yeni bir korunma yöntemi olduğu için gelecek yönlü çalışmaları bence zayıf. Yani ilaç doz etkinlik süre benve belirsiz.

Ben spiral de taktırmak istemedim, zlynda nın doğum kontrol hapını kullanıyorum şu anda. Daha kontrollü geliyor bana cilt altı implantlara göre

Bunu da ben acikcasi kendime guvenmedigimden tercih etmedim. Saati saatine icilmeli vs dendi. Spiralin yilda bir kontrole gittiginizde durumuna bakiliyor. Ve doktorun demesi eger duzenli takip edilirse hic bir sorun olmadigi yonunde. Gebe kalanlarin cogu taktirdiktan sonra bir daha hic kontrol ettirmiyormus..
Cagla K.

Cagla K.

1 Şubat 2026 16:31

Sümeyye Dumlu

Regl olurken mı takılıyor bebeğim 3 aylık bende düşünüyorum

Doktorum fark etmeyecegini soylemisti. Taktirdigim donem regl degildim
G

Gülcan Ş.

1 Şubat 2026 17:30
@Cagla Kupeli ne zaman taktırdınız acaba benim cevremdekilerin çoğu adetin 2 yada 3. Gününde taktırdı doktorlar öyle uygun görüyormuş
Cagla K.

Cagla K.

1 Şubat 2026 17:34

Gülcan Şahan

@Cagla Kupeli ne zaman taktırdınız acaba benim cevremdekilerin çoğu adetin 2 yada 3. Gününde taktırdı doktorlar öyle uygun görüyormuş

Adet donemimde degildim taktirdigimda, 40im cikip doktor kontrolune gittigimde taktirmistim. Ama bana doktorum her iki zamanda da olabildigini soylemisti. Ve evet eger adetli iseniz 2. Gun diyorlar
G

Gülcan Ş.

1 Şubat 2026 17:36
Anladım teşekkür ederim
S

Selime

4 Şubat 2026 21:35
Bende bugün taktırdım deri altı implantını henüz tabiki bir yan etkisi oluşmadı doktorumda adet düzensizliği olacak başta dedi kiminde 1 ay kiminde 6 ay sürer bu düzensizlik o da böyle damla şeklinde regli gelir dedi başka bir yan etkisi şuanda bilinen yok dedi
Cagla K.

Cagla K.

4 Şubat 2026 21:59

Selime

Bende bugün taktırdım deri altı implantını henüz tabiki bir yan etkisi oluşmadı doktorumda adet düzensizliği olacak başta dedi kiminde 1 ay kiminde 6 ay sürer bu düzensizlik o da böyle damla şeklinde regli gelir dedi başka bir yan etkisi şuanda bilinen yok dedi

Bu spiralde de oluyor bu arada. Daha yeni duzene girdi mesela benim adetim
A

Aynur K.

4 Şubat 2026 22:29
Spiral takılırken acı duyuyor musunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir