Çıldırmaya Az Kaldı☹️

217 görüntüleme
Z

Zeynep Y.

4 Ağustos 2026 23:44
Merhaba bebeğim 8 aylık yaklaşık 1 yada 1 buçuk aydır mama reddi yaşıyoruz günlük 300 ml bulmuyor oda benim çabalarımla her türlü değişikliği denedim yok içme pozisyonu değiştirdim yok uykuluyken denedim yok açken denedim yok tokken denedim yok kaşıkla denedim yok sulukla denedim yok Allah aşkına bunlar dışında bir tavsiyesi olan varsa yazsın ek gıdaya katmayı da denedim bu arada az kaldı kafayı yicem
E

Esra E.

5 Ağustos 2026 00:16
Ek gıda alımı nasıl belki çok yediği çok su içtiği için vs almıyodur
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 00:18
Onuda denedim biraz azalttım ama yok inanın denemedim bişey kalmadı artık tükendim gerekli vitamin ve mineralleri alamayacak vs diye endişeleniyorum artık
E

Esra E.

5 Ağustos 2026 00:21
Zeynep Yeniçerioğlu
Onuda denedim biraz azalttım ama yok inanın denemedim bişey kalmadı artık tükendim gerekli vitamin ve mineralleri alamayacak vs diye endişeleniyorum artık
Bence ek gıda ne kadar yemek istiyosa verin benim kızım mama içmekten vs yemek istemiyodu 18 aylık oldu aylardır kilo almıyor şimdi diyorum ki keşke hiç ayrım yapmadan herşeyi yedirseydim büyüklerin dediği gibi belki bu kadar seçici ve az yiyen bi çocuk olmazdı
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 00:26
Evet oda zor bir durum ah biz anneler ne kadar zor süreçlerden geçiyoruz canları sağolsun sağlıkları yerinde olsun tek derdimiz bu benim ikinci oğlum ilk oğlum 13 yaşında ve hala oğlum ye şundan da ye bundan da ye diye peşindeyim onun için bebeğime kendi için hazırladıklarım dışında bizim yemeklerimizi de acısız tuzsuz vs yaparak ona da tadın yaptırıyorum ilk oğlum ders oldu bana açıkçası şimdi anam babam usulü takılıyorum biraz 
.

.....

5 Ağustos 2026 00:32
Benim kızım da 5 aylıkken başladı şuan 9 aylık hala aynı artik bu konuda üzerine dusmuyorum akışına bıraktım ek gıda canı isterse Mama uzatıyorum sizde bi akışına bırakmayı deneyin belki belli bir zaman sonra kendi ara ara ister
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 00:34
.....
Benim kızım da 5 aylıkken başladı şuan 9 aylık hala aynı artik bu konuda üzerine dusmuyorum akışına bıraktım ek gıda canı isterse Mama uzatıyorum sizde bi akışına bırakmayı deneyin belki belli bir zaman sonra kendi ara ara ister
Ne kadar içiyor peki günlük vitamin kan vs durumlarinda düşüş kilo kaybı vs var mi
.

.....

5 Ağustos 2026 00:38
Zeynep Yeniçerioğlu
Ne kadar içiyor peki günlük vitamin kan vs durumlarinda düşüş kilo kaybı vs var mi
Kilosu normal ne çok az ne yuksek ek gıdaya ağırlık verdim kan değerlerine doktor 9. Ayda vermek istemedi 1 yaşında bakicak besleyiici şeyler vermeye çalışıyorum kuzu kıyması avakado yumurta falan uykusunda mama veriyirum o da canı alırsa iciyo önceden peşinden mama ile geziyordum ama icmiyodu kesinlikle şuan da aynı vuruyo biberona
D

Derya S.

5 Ağustos 2026 00:39
Mamayi değiştirdiniz mi belki tadını sevmiyirdur
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 00:42
Değiştirmem mi tek mama da değil biberon biberon başlığı akis hızı mama ısısı icirme pozisyonu sülük kaşık akliniza ne geliyorsa denedim
Z

Zeynep Y.

5 Ağustos 2026 01:06
.....
Kilosu normal ne çok az ne yuksek ek gıdaya ağırlık verdim kan değerlerine doktor 9. Ayda vermek istemedi 1 yaşında bakicak besleyiici şeyler vermeye çalışıyorum kuzu kıyması avakado yumurta falan uykusunda mama veriyirum o da canı alırsa iciyo önceden peşinden mama ile geziyordum ama icmiyodu kesinlikle şuan da aynı vuruyo biberona
Umarım herşey yolundadır öyle yada böyle iyi olsunlar en büyük temennim bu 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir