Çıldırmak Üzereyim

303 görüntüleme
T

Tuğba B. ..

2 Haziran 2026 12:00
Oğlum 1 hafta sonra 14aylk olacak. Akşama kadar yapışık ikiz gibi geziyoruz. Paçamdan ayrılmıyor. Yemek çay sürekli kucağımda . Lavobada kapıda bekliyor. 2 dk kayboluyum bütün odaları arıyır çok bunaldım bu aylarda böylemi oluyır en zorlandığım dönem bu oldu doğduğundan beri
Damla B.

Damla B.

2 Haziran 2026 12:33
Benim de kızım 12 aylık dediğiniz gibi. Yere bırakınca bile kucağıma gelip durmak istiyor ya da yerde onunla oturmamı istiyor. Tuvalete gittiğimde kapıda ağlıyo kaç sefer kucağıma oturtmak zorunda kaldım. Mutfağa bi kahve yapmaya gitmeye bi su içmeye gitmem bile kıyameti koparttırıyo. Napıcaz böyle bilmiyorum. Benim kızım yürüyemiyor da daha sıralıyor bu sefer her yere onu da götürmemi istiyor ya da emekleyerek geliyor
T

Tuğba B. ..

2 Haziran 2026 12:48
Damla Beşir
Benim de kızım 12 aylık dediğiniz gibi. Yere bırakınca bile kucağıma gelip durmak istiyor ya da yerde onunla oturmamı istiyor. Tuvalete gittiğimde kapıda ağlıyo kaç sefer kucağıma oturtmak zorunda kaldım. Mutfağa bi kahve yapmaya gitmeye bi su içmeye gitmem bile kıyameti koparttırıyo. Napıcaz böyle bilmiyorum. Benim kızım yürüyemiyor da daha sıralıyor bu sefer her yere onu da götürmemi istiyor ya da emekleyerek geliyor
Benimkide yürümüyor kucağımda otursa saçımı çekiyor ısırıyor sabrımı çok zorluyır akşama bitiyor artık bütün enerjim
Damla B.

Damla B.

2 Haziran 2026 12:59
Tuğba Beyazgül
Benimkide yürümüyor kucağımda otursa saçımı çekiyor ısırıyor sabrımı çok zorluyır akşama bitiyor artık bütün enerjim
Evet saat 1 ama benim pilim bitti şimdiden. Allah kolaylık versin çok zor
Tay

Tay

2 Haziran 2026 13:12
23 aylık erkek bebek bazen bunlar bende oluyo o zamanlar öyleydi ama buyudukçe degişiyor sonra yanımıza gelip oturmaları için çok uyraşcaz 😁
M

MK ..

2 Haziran 2026 13:16
13 aylık bebeğim bizde de durum aynı buna ek uykuya geçişte direnç de başladı desteksiz büyütüyorum eşim de sürekli çalışıyor çok zorlanıyorum bazen sürekli yanında istiyor beni elbette bu dönemde geçecek yeter ki sağlıkları yerinde olsun yüzleri gülsün
J

Jale K.

2 Haziran 2026 22:49
Benım kızım 26 aylık ve hala aynı boyleyız ben alıştım artık bazen bunalıyorum sonra dıyorumkı bugunlerı arayacagım ozleyecegım gecıyor o bunalmalar
E

Esra A.

5 Haziran 2026 12:44
20 aylık oğlum inan tuvalete gidemiyorum babasını cok sever ama ben ortamda yoksam kıyamet koparır en sın tek basıma ne zaman tuvalete gittim bilmiyorum ☺️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir