Çiğnememe

97 görüntüleme
G

Gökçe N. B.

26 Haziran 2026 00:20
Bebeğim 9 aylık üst dişleri daha çıkmadı çiğneyememesi normal değil mi bazı şeyleri damaklarıyla eziyor ama pirinç makarna vs tarzı şeyleri ezemiyor o yüzden de yemek istemiyor normal mi
S

Sena S.

26 Haziran 2026 01:09
Tabiki çok normal benim bebeğimin altta üç üstte üç dişi var yeni yeni koparmayı çiğnemeyi öğreniyor hatta hala seçici davranıyor acele etmeyin her bebek farklı insta momlar kafamızı karıştırıyor acaba çocuğumda sıkıntı mı var diye düşünmemize sebep oluyorlar. teklif edin ısrar etmeyin zamanla her şeyi deneyerek yemeyi öğrenecek
G

Gökçe N. B.

26 Haziran 2026 07:20
Sena Sy
Tabiki çok normal benim bebeğimin altta üç üstte üç dişi var yeni yeni koparmayı çiğnemeyi öğreniyor hatta hala seçici davranıyor acele etmeyin her bebek farklı insta momlar kafamızı karıştırıyor acaba çocuğumda sıkıntı mı var diye düşünmemize sebep oluyorlar. teklif edin ısrar etmeyin zamanla her şeyi deneyerek yemeyi öğrenecek
Açıkçası hala püremsi yiyor olması tedirgin ediyo gerçekten sosyal medyada gördüğüm bebekler her şeyi çiğniyor aynı ayda oğlumda isteyince alt dişleriyle koparıyor ama onları gördükçe tedirgin oluyorum hep acaba bi sorun mu var diye
S

Sena S.

27 Haziran 2026 00:50
Gökçe Nur Bozkurt
Açıkçası hala püremsi yiyor olması tedirgin ediyo gerçekten sosyal medyada gördüğüm bebekler her şeyi çiğniyor aynı ayda oğlumda isteyince alt dişleriyle koparıyor ama onları gördükçe tedirgin oluyorum hep acaba bi sorun mu var diye
Çok haklısınız dediğim gibi her bebek farklı kendinize de bebeğinize de güvenin akışına bırakın. Aynı şeyleri yaşadım hissettim yalnız şunu denedim mesela tam püre şeklinde her şeyi yiyordu sonra cam rendeyle rendeleyebileceğim şeyleri tam püre değilde çook az pütürlü verdim daha sonra çatalla ezerek verdim şimdi damağıyla ezebileceği şeyleri taneli verebiliyorum yaklaşık 1 yaşında ama inanır mısınız hala seçici. Doktorum dedi ki her insan nasıl her şeyi sevemez seçer bebekler de öyledir gerek karakter anlamında gerek yemek anlamında her bebek kendine özgü yolu izler. Sabırlı olun denemekten vazgeçmeyin 🫶🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir