Çiğnememe
97 görüntüleme
G
Gökçe N. B.
26 Haziran 2026 00:20
Bebeğim 9 aylık üst dişleri daha çıkmadı çiğneyememesi normal değil mi bazı şeyleri damaklarıyla eziyor ama pirinç makarna vs tarzı şeyleri ezemiyor o yüzden de yemek istemiyor normal mi
S
Sena S.
26 Haziran 2026 01:09
Tabiki çok normal benim bebeğimin altta üç üstte üç dişi var yeni yeni koparmayı çiğnemeyi öğreniyor hatta hala seçici davranıyor acele etmeyin her bebek farklı insta momlar kafamızı karıştırıyor acaba çocuğumda sıkıntı mı var diye düşünmemize sebep oluyorlar. teklif edin ısrar etmeyin zamanla her şeyi deneyerek yemeyi öğrenecek
G
Gökçe N. B.
26 Haziran 2026 07:20
Tabiki çok normal benim bebeğimin altta üç üstte üç dişi var yeni yeni koparmayı çiğnemeyi öğreniyor hatta hala seçici davranıyor acele etmeyin her bebek farklı insta momlar kafamızı karıştırıyor acaba çocuğumda sıkıntı mı var diye düşünmemize sebep oluyorlar. teklif edin ısrar etmeyin zamanla her şeyi deneyerek yemeyi öğrenecek
S
Sena S.
27 Haziran 2026 00:50
Açıkçası hala püremsi yiyor olması tedirgin ediyo gerçekten sosyal medyada gördüğüm bebekler her şeyi çiğniyor aynı ayda oğlumda isteyince alt dişleriyle koparıyor ama onları gördükçe tedirgin oluyorum hep acaba bi sorun mu var diye
Yükleniyor...