Çığlık,saç ve Kulak Çekme

264 görüntüleme
M

Merve T.

25 Temmuz 2026 08:33
7.5 [aylık.Sinirlenince](aylık.Sinirlenince) çığlık atiyor özellikle mama sandalyesinde falan çok oluyor [bu.Bir](bu.Bir) de emerken ve uykusu geldiginde saçını çekiyor kulagini [cekiyor.Gulumseme](cekiyor.Gulumseme) kahkaha var goz temasi var seslenince bakiyor genel [itibariyle.Ama](itibariyle.Ama) kendini sıkma ve çığlık atma beni çok [korkutuyor.Yaşayan](korkutuyor.Yaşayan) veya fikri olan var mi
N

Nazlıcan

Premium Üye
25 Temmuz 2026 09:11
Bu hareketler normal diye biliyorum, çocuklar bir şeyi öğrenşrse onu yaparlar. Bir de zaten aşırı gergin varlıklar, hemen sinirleniyorlar. Emerken ve uyurken yapmasını da alışkanlık edinmiştir veya sinir sistemini sakinleştirmeyi öyle öğrenmiştir
H

Hatice N. ..

25 Temmuz 2026 09:19
4. Ayından beri çığlık atıyor kendileri ay büyüdükçe seside arttı 藍yeni yeni de uykusu gelince başına vurmaya başladı kendini öyle ifade ediyor beyfendi dikkatini dağıtacak şeyler yapıyorum ama nafile normal dediler normal diyoruz
N

Nazlıcan

Premium Üye
25 Temmuz 2026 09:25
Hatice Nur
4. Ayından beri çığlık atıyor kendileri ay büyüdükçe seside arttı 藍yeni yeni de uykusu gelince başına vurmaya başladı kendini öyle ifade ediyor beyfendi dikkatini dağıtacak şeyler yapıyorum ama nafile normal dediler normal diyoruz
Benşm de bebeğim 3 aylık civarındayken emerken pat küt kafasına vuruyordu sonra geçti şu an 6 aylık
D

Derya ..

25 Temmuz 2026 10:10
Kızım 7 aylık. 4.5 aylıktan beri yapıyo bunu. Kulak çekmeyi başta kulak enfeksiyonu mu var diye düşünüp muayene etti dr yok dedi. Diş kulağa yansıyabilir dedi. Ve evet. Ne zaman diş cıkarcak olsa kulaklarını çekiyor. Acısını sinirle ve kulak çekerek belli ediyodu benimki
M

Merve T.

25 Temmuz 2026 10:47
Derya
Kızım 7 aylık. 4.5 aylıktan beri yapıyo bunu. Kulak çekmeyi başta kulak enfeksiyonu mu var diye düşünüp muayene etti dr yok dedi. Diş kulağa yansıyabilir dedi. Ve evet. Ne zaman diş cıkarcak olsa kulaklarını çekiyor. Acısını sinirle ve kulak çekerek belli ediyodu benimki
Alt iki dişini çıkardı diş etleri şiş o zaman ondan [olabilir.Cok](olabilir.Cok) teşekkürler yanitiniz icin
M

Merve T.

25 Temmuz 2026 10:47
Hatice Nur
Biraz içim rahatladi cok teşekkürler
M

Merve T.

25 Temmuz 2026 10:48
Nazlıcan
Bu hareketler normal diye biliyorum, çocuklar bir şeyi öğrenşrse onu yaparlar. Bir de zaten aşırı gergin varlıklar, hemen sinirleniyorlar. Emerken ve uyurken yapmasını da alışkanlık edinmiştir veya sinir sistemini sakinleştirmeyi öyle öğrenmiştir
Öyle düşüneyim ben [de.Cok](de.Cok) teşekkür ederim icimi rahatlattinizn
N

Nazlıcan

Premium Üye
25 Temmuz 2026 13:02
Merve Turan
Öyle düşüneyim ben [de.Cok](de.Cok) teşekkür ederim icimi rahatlattinizn
Benim bebeğim de 3 aylık civarındayken emerken kafasına vurup kulağını çekiyordu, doktorumuz normal olduğunu söyleyip kendince bir yol bulmuş demişti, sonra biraz ben anlata anlata öyle yapmaması gerektiğini söyleye söyleye engel olmaya çalıştım artık yapmıyor sadece şu an çok uykusu geldiğinde ben hemen ilgilenememiş olursam kulaklarını ve saçını çekiyor
M

Merve T.

25 Temmuz 2026 13:04
Nazlıcan
Benim bebeğim de 3 aylık civarındayken emerken kafasına vurup kulağını çekiyordu, doktorumuz normal olduğunu söyleyip kendince bir yol bulmuş demişti, sonra biraz ben anlata anlata öyle yapmaması gerektiğini söyleye söyleye engel olmaya çalıştım artık yapmıyor sadece şu an çok uykusu geldiğinde ben hemen ilgilenememiş olursam kulaklarını ve saçını çekiyor
Ben de bir gözlemleyip dediginiz gibi yapmayı deneyeceğim belki azalır teşekkürler
N

Nazlıcan

Premium Üye
25 Temmuz 2026 22:15
Merve Turan
Ben de bir gözlemleyip dediginiz gibi yapmayı deneyeceğim belki azalır teşekkürler
Rica ederim, konuştuğumuz söylediğimiz her şeyi anlıyorlar, yüz ifadelerimizi çok iyi okuyorlar. Ben genelde buna göre iletişim kuruyorum, yapmaması gereken bir şey yapmaya çalışırken sesimi ve ifademi sert ve net hale getiriyorum yaptığı şey güzelse yumuşak olup destekliyorum falan. Benim bebeğimde işe yarıyor, belki sizde de yararlı olur
M

Merve T.

25 Temmuz 2026 22:17
Nazlıcan
Rica ederim, konuştuğumuz söylediğimiz her şeyi anlıyorlar, yüz ifadelerimizi çok iyi okuyorlar. Ben genelde buna göre iletişim kuruyorum, yapmaması gereken bir şey yapmaya çalışırken sesimi ve ifademi sert ve net hale getiriyorum yaptığı şey güzelse yumuşak olup destekliyorum falan. Benim bebeğimde işe yarıyor, belki sizde de yararlı olur
Mutlaka deneyeceğim inşallah yararlı olur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir