Çığlık Atmak
119 görüntüleme

Büşra T.
25 Temmuz 2025 18:20
Kızım 5 aylık sürekli bağırıyor önceden çok uslu bir bebekti uyur uyanır güler eğlenirdi şimdi süreki bağrıyor uykudan bağırarak kalkıyor gün içinde kucakta olmak istiyor ve sürekli çığırıyor emmiyor sağıp sütümü veriyorum nedendir ağlama çığırması değil ama normal çığlık

Nazife ..
25 Temmuz 2025 18:32
sesini keşfetmeye başlamış olabilir büşra hanım sürekli kucakta olmak istemesi duygusaldır bence benim bebeğim de çoğu zaman kucakta durmak istiyor. Farklı olaraktan bir yerde okumuştum istemeden de olsa bazen bebeklerimizin korkmasına sebep olabiliyoruz beklemediği anda seslenmemiz gibi bu korku durumları onların güvensiz hissetmesine sebep olabiliyormuş diş sancısı da çok huzursuzluk yaratıyor tabi
H
Hatice K.
25 Temmuz 2025 18:32
uyku bağırarak ağlayarak uyanma genelde diş sancısı oluyor.
S
Sümeyye S.
25 Temmuz 2025 18:37
Seslerini keşfediyorlar diye okumuştum bir çok yerde çığlıklar bununla ilgili olabilir ama diğer değişikler herhangi bir sağlık problemi yoksa muhtemelen bu ayın gelişimsel atağıyla ilgili olabilir. Burada da o kadar çok okudum ki 5-6 ay arası bebeklerdeki değişikliklerle ilgili sorular, cevaplar. 😊
F
Fatma S. ..
25 Temmuz 2025 18:39
Gelişimin bir parçası ve yapması lazım arkasından da babıldama başlayacak🙂

Büşra T.
25 Temmuz 2025 18:47
5. Ayda diş sancısı cok olur mu ya? Öyle böyle bağırma değil ama boğazları acıcak dye cok korkuyorum😃😃
F
Fatma S. ..
25 Temmuz 2025 18:54
4. Ayda diş çıkardık biz 😂 sizinki mutlu gibi görünüyor ve öyle bağırıyorsa normal ama biraz husursuzsa tetagil alıp kullanın. Karanfil kürünü yapabilirsiniz. Diş kaşıyıcıları soğutup verebilirsiniz. Mendili ıslatıp verebilirsiniz çok işe yarıyor
F
Fatma S. ..
25 Temmuz 2025 18:55
Benim oğlumda öyle bağırıyor karşındaki insanı duyamazsın 😂

Büşra T.
25 Temmuz 2025 19:05
Aynı bende yanımdakini duyamıyorum mutlu bağırma değil sinirli bağırma yapıyor😃 tetagili yazmıştı doktorumuz da ne kadar da bir kullanıyorsunuz onu
F
Fatma S. ..
25 Temmuz 2025 22:46
Günde 3 4 kere falan yapıyorum. Bitkisel bir ürün o. Soğuk uygulamaları mutlaka deneyin çok rahatlatıyor çocuğu