Çığlık Atma ve Kendını Geriye Atma
196 görüntüleme
E
Elif Y.
13 Ağustos 2025 01:45
Bebegım 11 ay 16 günlük, son zamanlarda aşırı çığlık atmaya başladı evimize bebeklı misafir gelmişti bebek çok çığlık atıyordu acaba orada çığlık sonrası anne baba tutumunu gozlemleyıp taklıt mı edıyor bılemıyorum ama her sinirlendıgınde çığlık atıyor mesela elinden tutup yürüttüğümde yere oturtunca çığlık atıp kendını gerı atıyor tutmasam kafasını yerlere vuracak bu kadar asabi olması normal mi ve saçlarını çekmeye başladı kendımı kötü hissediyorum artık benım bır hatam mı var dıye
E
Elif Y.
13 Ağustos 2025 01:46
İlave olarak sinirlendıgınde benı ısırıyor normal zamanlarda da oyuna cevırdı ısırma ısını
E
Ebru T.
13 Ağustos 2025 06:35
Dis sancisi için pratik uygulamalar yapabilirsiniz
E
Elif Y.
13 Ağustos 2025 09:13
Tetagil kullanıyoruz
M
Melike g.
3 Ocak 2026 02:41
Merhabalar bebeğiniz nasıl acaba şu an benim bebeğim de aürekli çığlık atıyor endişeleniyoruö
E
Elif Y.
3 Ocak 2026 08:33
merhaba o zamanlar süreç duzelmıişti ama suan yıne aynı en son domuz grıbı oldu ve dış ckarıyor onun verdiği bi huysuzluk var birde bana aşırı düşkün sadece benı ıstıyor tüm vakitlerde 16 ay atağı olsa gerek bebegınızin ay ay ataklarına bakın isterseniz atak donemı de olabılır
M
Melike g.
3 Ocak 2026 13:06
Benim bebeğim de tam 11 ay 16 günlük internette korkutucu şeyler yazıyor endişelendim ben de gelişimi falan nasıl sizin bebişin
E
Elif Y.
3 Ocak 2026 13:08
çokşukur hersey yolunda internete çok bakmayın ınsanın kafası karışıyor ama dedıgım gıbı belkıde ayına göre atak dınemınde belkı diş ağrısı olabılır