Çığlık Atarak Ağlayarak Uyanma

84 görüntüleme
B

Büşra D. ..

16 Haziran 2025 23:01
6 haftalık bebeğim Çığlık atarak uyanıyor genellikle geceleri bazen gündüz reflü ile alakalı olabilir mi? Sebebi ne olabilir çözümü?
V

Vildan Ö.

16 Haziran 2025 23:49
Merhabalar Büşra hanım, bebeğiniz ellerini iki yana açarak korku ile, gözleri de buna eşlik edip titreyerek mi çığlık atıyor?
Benim kızım öyleydi bayağı azaldı ama halen arada bir oluyor. Kundak yaparak yatırmak en rahatlatıcı ama bazen o bir kâr etmiyordu, eşimle aramızda yatırdık uzunca bir süre, tabi güvenli olacak şekilde, öyle uyanınca hemen ellerini tutuyor, rahatlatmaya çalışıyorduk. Benim için en zorlayıcı bu oluyordu çünkü o kadar sık yaşıyordu ki uykusu sürekli bölünüyor, sürekli uyutmaya çalışan oluyordum. inşallah sizin bebeğiniz bu şekilde değildir. Çünkü ben nedenini bulamadım, uyku terörü diye bişey var bu aylarda pek görülmüyor aslında ama aynı onun gibiydi bizimki.
Ama gazı olduğu veya elleri havada yattığı zaman daha çok yaşıyor siz de bunlara dikkat edebilirsiniz. Elleri havada değil yine de oluyorsa gazı vardır midede, sırtını sıvazlayarak patpatlamanız gerekir. Bendeki tecrübeler bunlar, tez vakitte huzurlu uykular tüm bebeklerimize inşallah 🙏🏻🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir