Çığlık

190 görüntüleme
S

Seda N. ..

17 Haziran 2025 14:17
4,5 aylık sürekli huzursuz normal ağlama değil çığlık atıyor . Kafayı yemek üzereyim
F

Fatma S. ..

17 Haziran 2025 14:37
Sanırım çoğumuzun ortak sorunu bu diş. Tetagil alın. Mendili ıslatıp verin çiğnesin. Soğuk uygulamalar iyi geliyor diş kaşıyıcıları sürekli dolapta soğutup veriyorum
S

Seda N. ..

17 Haziran 2025 14:38
Diş sancısı mıdır sizce ? Erken daha diye düşünmüştüm . Deneyeyim umarım iyi gelir. Çok teşekkür ederim
N

Neslihan B.

17 Haziran 2025 14:46
Biz 5.ay kontrolümüze gittiğimizde doktorumuz çığlık var mı diye sordu. Gelişimde istenen bir durum olduğunu söyledi hele uykusu geldiğinde attığı çığlıklardan bende korkmuştum bir yeri acıuor diye ama normalmiş şuan 6 aylık olmak üzere resmen azaldı çığlıklar
F

Fatma S. ..

17 Haziran 2025 15:30
4. Ayında diş çıkardı kızım. Oğlumda 5. Ayında o yüzden deneyin belki işinize yarar.
S

Seda N. ..

17 Haziran 2025 15:33
Anladım. Tek göğsümle besleniyor kilo alımı çişli bezi iyi acaba doymuyor mu diyordum ben de. Biberon da almıyor mama vermeye çalıştım açsa diye . Normal bir durum o zaman
F

Fatma S. ..

17 Haziran 2025 15:47
Yani hastalık gibi bir belirtisi yoksa bu aylarda diş sancısı olur. Çıkarmasa bile ağrısı olur. Gece zeytinyağının içine birkaç tane karanfil koyun. Gün içinde sürün damaklarına Osman Hocanın kürü o yüzden güvenebilirsiniz. Tetagil de doğal merak etmeyin.
S

Seda N. ..

17 Haziran 2025 16:12
Evet o karanfili duymuştum koydum bakalım şimdi yarın sürmeye başlayacağım. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için🙏🏻🙏🏻
F

Fatma S. ..

17 Haziran 2025 16:21
Rica ederim umarım işinize yarar 🙂
H

Habibe S. ..

18 Haziran 2025 05:22
Benim bebeğim de aynı durumdaydı sürekli huzursuzluk çığlık ağlama emmek dahi istemiyordu dişlerini kaşıyınca ve tetagil granül verince rahatladı
S

Seda N. ..

18 Haziran 2025 17:45
Tetagili bende denemek istiyorum ama toz bildiğim kadarıyla bogazına kaçma durumu oluyor mu?
Ş

Şilan D.

18 Haziran 2025 18:18
emziğinin içine su doldurup buzluğa koyun iyi geliyor bir de karanfil kürü ben çok faydasını gördüm
H

Habibe S. ..

18 Haziran 2025 19:21
Tozu alt dişlerine yavaş yavaş döküyorum boğaza kaçma gibi bir şey olmaz zaten hemen emiliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir