Ciğerde Enfeksiyon ve İlaç

107 görüntüleme
Ş

Şeyma E.

16 Aralık 2025 22:22
Sayın hocam hırıltılı öksürük ciğerlere inmiş, ciğerlerde enfeksiyon alanı olduğunu söyledi doktor ve gösterdi. Kan bakılmadı. Gizli grip geçirmiş bronşit başlangıcı gibi duruyor dedi. Aynı zamanda kulakta da enfeksiyon var. Antibiyotik, alerji şurubu, iki adet nebul suyu astım için olanlardan, bir adet burun il.... ve kulak damlası yazdı. Çok fazla ilaç değil mi? Alerji ilacına anlam veremedim tam. Görüşünüze ihtiyacım var.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

16 Aralık 2025 22:24
Osman hocamın hep söylediği benim de acayip benimsediğim şeyi söyleyeceğim şimdi size , antibiyotik ve astımda kullanılan nebul ilaçlar aynı anda kullanılmaz. Anladığım hekiminiz aynı anda tüm tuşlara basmış ama böyle bir tedavi kabul edilemez fikrim başka bir hekime tekrar muayene ettirmeniz yönünde
N

Nihan G.

16 Aralık 2025 22:39
Bizim doktorda aynısını yaptı kanda crp 0 çıkmasına ragmen
Kullandım ama içimhiç rahat etmedi. Neyse 1 hft sonra geçmiş dedi. Simdi acil probiyotik başlamak istiyorum.
Ş

Şeyma E.

16 Aralık 2025 22:45
Ben direkt probiyotik alıp kullanmaya başladim Nihan hanım
R

Rabiye C. E.

17 Aralık 2025 01:29
Hırıltının ciğerre inip inmediğini nasıl bileceğiz ateş mi oldu
Ş

Şeyma E.

17 Aralık 2025 18:09
Evet Rabiye hanım ateşi olup geçmişti, dişten sandık. Ciğere indiğini röntgenle görüyor doktor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir