Ciğer Geliştirici İğne

114 görüntüleme
Ş

Şeyma T.

19 Temmuz 2025 08:54
İkiz gebelik 28 haftadayım 2 doktor takipliyim doğum yapacağım doktorum gerek yok derken diper doktorum 30 haftada yapalım diyor bu konuda deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi
A

Aslıhan ..

19 Temmuz 2025 09:00
Zararı değil çok yararı olan bir iğne benim bebeğimde gelişim geriliği olduğu için 33 haftaydı sanırım son anda yapıldı 37 haftalıkken doğum yaptım kilo olarak 2400 gram doğsa da küveze ihtiyaç duyulmadı. Ben açıkcası çok yararı olduğunu düşünüyorum herhangi bir kalıcı yan etkisi vs görmedim.
A

Aslıhan ..

19 Temmuz 2025 09:00
Küveze girme durumunda daha erken toparlamalarına da yardımcı olacağı fikrindeyim ama tabi ki en iyisini siz ve doktorlar bilir
Rüya

Rüya

19 Temmuz 2025 09:41
Aynı şekilde bende 34 haftalık doğum yaptım 3 doktor ve perinatoloji uzmanı kesinlikle yapılmasını söyledi. Gerçekten küvez ve solunum desteğini çok aza indirdi
N

Nilay T. ..

Ebe

19 Temmuz 2025 18:52
İkizlerinizin ne zaman geleceğini sadece onlar biliyor riske atmamak adına yaptırmanızı öneririm . Bilinen bir zararı olmamakla beraber erken doğum olma olasılığına karşı bebeklerinizin akciğerlerinin biraz daha olgunlaşmasını sağlıyor ayrıntıları doktorunuzla beraber değerlendirmenizi öneririm
H

Hatice Ö.

19 Temmuz 2025 19:00
Ben ikiz gebelik geçirdim 36. Haftada doğum yaptım şimdi 1 yaşına girecek kızlarım, ben 3 doktor takipliydim bir tane de prof. Perinotolog takip ediyordu yani toplam 4 doktorum vardı ve bende hemsireyim, ben 27. Haftada 2 doz 32. Haftada tek doz yaptırdım, bir hemşire ve ikiz gebelik geçirmiş birk olarak kesinlikle yaptirmalisin
M

Merve A.

20 Temmuz 2025 10:30
34. haftada yaptırdım 36+4’te doğum yaptım bebeğim küvöze girmedi yaptırmasaydım küvöz sürecimiz olabilirdi doktorum iyi bir prof
A

Ayşegül M.

28 Temmuz 2025 18:31
Merhabalar bende ikiz hamileyken 33. Haftada yaptırdım erken doğum olabilir diye iyikide yapmıs doktorum 35. Haftada doğurdum kuvözde kaldılar çok şükür solunum sıkıntıları olmadı kesinlikle yaptırmalısınız
Ş

Şengül T. C. ..

1 Ağustos 2025 13:49
İkizlere bende 33+4 yaptırdım 36.hafta doğum yaptım çok şükür küveze girmedi bebeklerim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir