Ciddi Meme Reddi
154 görüntüleme
D
Di̇dem B. ..
16 Aralık 2025 16:04
Bebeğim 4 aylık cok ciddi meme reddi yaşıyoruz 1 aydır bi ara aşar gibi olduk aşamadık cok caresizim günde 3 kere falan emiyor zar zor emiyorne yapmalıyım mamaya mı geçeyim lütfen cok kötü durumdayım hem bedenen hem ruhen nasıl aşıcam hiç bilmiom
S
Seyhan K.
16 Aralık 2025 16:23
Uyku ile uyanıklık arasındayken mayışık haldeyken verin etkisini görürsünüz inşallah

merve
16 Aralık 2025 16:30
Yatarak emzirmeyi denediniz mi
O
Ozlem
16 Aralık 2025 16:47
O aylardaki redlerin geçici oldugunu söylüyorlar genelde. Bence sağımınızı eksik etmeyin bebiş emmedikçe sütte azalıyor haliyle daha çok sinirleniyorlar. Ten tene temasta iyi geliyormuş. 4ay boyunca bende red yaşadım ve uykulu ayakta emzirdim hep.psikolojik olarak iyice kötü olmaya başladıgım için artık sağımla besliyorum. İnşallah siz atlatırsınız Allah yardımcınız olsun
Z
Zeynep K.
16 Aralık 2025 18:13
Uyuyacakken kucağınıza alın ayakta sallayarak meme vermeye çalışın, yada yanına uzanın o şekilde vermeyi deneyin , veya duşta sarılmayi deneyin öyle emzirmeye çalışın.Farkli pozisyonlar da bebeğinizinde rahat edeceği şekilde emzirmeye çalışın ama istemediği an vermeyin yoksa daha çok hırçınlasiyor
Z
Zeynep K.
16 Aralık 2025 18:14
Birde emmiyor diye sağımı bırakmayin düzenli sağım yapın ki sütünz de azalmasın
B
Büşra K.
16 Aralık 2025 19:15
Duşta emzirmek de meme reddinde faydalı olabiliyormuş (ten tene temas, suyun sakinleştirici etkisi vs etki ediyor sanırım)