Çevre Müdahalesi

65 görüntüleme
S

Selen E.

28 Kasım 2025 17:53
O kadar çok stres oluyorum ki bebeğim 6 aylık ek gıdaya geçti. Sadece2 ay anne sütü aldı sonra sütüm bitti. Ben çok fazla takmamaya nasıl halledebiliriz diye kendimi motive etmeye çalıştım mecbur mamaya başladık. Neden anne sütü vermiyorsun? Mama kilo aldırmış az ver. Ek gıdaya geçti bebe. Bisküvisi alalım biz buna . Gerek benim ailem gerek eşimin ailesi darladı beni. Olabildiğince temiz beslemeye çalışıyorum. Paketli gıdayı kısıtlayabildiğim kadar kısıtlayacağımı kavanoz mama vermeyeceğimi söylediğim halde ısrarla teklif ediyorlar. Sanki benim çocuğum değil onların gibi davranmalarıdan nefret ediyorum. Oh be içimi döktüm..
C

Ceren A.

28 Kasım 2025 17:59
Maalesef benim bebeğime de zayıf sütün yaramıyor diyorlar mama verdim çocuk alışmadığı için kustu sindiremedi kiloluda olsa zayıfta olsa her türlü zorbalanıyoruz yalnız değilsiniz…
S

Selen E.

28 Kasım 2025 18:00
Aynı şeyleri yaşadık mama değiştirerek deneyerek hepsini bulduk sonunda yarayan mamayı. Küçük paketlerden alıp denemenizi tavsiye ederim. Gerçekten biz ülkece kafayı yemiş bi milletiz
B

Burcu

28 Kasım 2025 18:02
Maaalesf dış seslere aldırış etmeyin. Benim bebeğimede bu çocuk doymuyor sürekli ağlıyor dediler gittiler mama aldılar ben ne yaptın gittim çöpe attım annesi biziz onlar değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir