Ceviz

118 görüntüleme
Merve

Merve

17 Şubat 2026 12:08
Kızım 6buçuk aylık 5buçuk aylıkken ek gıdaya başladık yumurta süt gluten alerjisi var , sabah muz pirinç unu yaptım ilk defa çok az ceviz rendeledim daha 2 kaşıkta hapşırmaya başladı vermeyi kestim ama belki 30 defa hapşırmıştır biraz burnuni tıkandı gibi şimdi de grip gibi mi yoksa cevize de mi alerjimiz Var
Ö

Özge T.

17 Şubat 2026 12:11
Benim oğlum da süt yumurta grubuna alerjik doktor kuruyemişlere de hassasiyet olabileceğini söylemişti yani genelde bu alerjiler beraber gidiyor diye. Biz yaşamadık ama siz tekrar ve tek başına cevizi deneyebilirsiniz belki
Merve

Merve

17 Şubat 2026 12:12

Özge Topçu

Benim oğlum da süt yumurta grubuna alerjik doktor kuruyemişlere de hassasiyet olabileceğini söylemişti yani genelde bu alerjiler beraber gidiyor diye. Biz yaşamadık ama siz tekrar ve tek başına cevizi deneyebilirsiniz belki

Teşekkür ederim 🙏🏻 ama korktum denemeyeceğim uzun bir süre 🫠
Afranur K.

Afranur K.

17 Şubat 2026 12:42
Bilmediğim için soruyorum bebeklerde bir dermal test vs. Yok mu? Yani bebeğinizin bir sürü şeye alerjisi çıkmış o zaman daha derin bir araştırmaya girilmiyır mu? Çoklu besin grubu alerji testi gib vs.
Merve

Merve

17 Şubat 2026 13:02

Afranur Keskin

Bilmediğim için soruyorum bebeklerde bir dermal test vs. Yok mu? Yani bebeğinizin bir sürü şeye alerjisi çıkmış o zaman daha derin bir araştırmaya girilmiyır mu? Çoklu besin grubu alerji testi gib vs.

Doktorumuz böyle bir şey şuan istemedi ama cilt ile bakılan alerji testini ben çok sıcak bakmıyorum çok alerjik bir bebek olduğu için yan etkileri vs korkuyorum açıkçası

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir