Cevap Verirseniz Mutlu Olurum ⚘️
215 görüntüleme

Ebru K. ..
23 Mayıs 2026 22:16
Merhaba güzel anneler! 殺 Bebeklerinize mamayı (formül sütü) ne zaman, kaç aylıkken bıraktırdınız bıraktırmayı düşünüyorsunuz

Fatma A. U.
23 Mayıs 2026 22:19
Bizim süt alerjimiz var iki yaşına kadar devam edebilirsiniz dedi doktorumuz kızımın alerjisi geçince mamayı da kesebiliriz belki ama şuan için yapamayız 11 ay 1 günlük şuan
S
Sultan ..
23 Mayıs 2026 22:20
Ben 1 yaşından sonra bırakmayı düşünüyorum inek sütü vermek istiyorum

Ebru K. ..
23 Mayıs 2026 22:21
Ben 1 yaşından sonra bırakmayı düşünüyorum inek sütü vermek istiyorum
G
Gülcan Ş.
23 Mayıs 2026 22:22
Bizde 11 ay 14 günlüğüz bende bırakmayı düşünmüyorum ara öğün yada sabah kahvaltısı yapmadığında mama veriyorum zaten gittiğim doktorlarda 2 yaşına kadar anne sütü yada mama önerdi

Ebru K. ..
23 Mayıs 2026 22:24
Bizde 11 ay 14 günlüğüz bende bırakmayı düşünmüyorum ara öğün yada sabah kahvaltısı yapmadığında mama veriyorum zaten gittiğim doktorlarda 2 yaşına kadar anne sütü yada mama önerdi
S
Sultan ..
23 Mayıs 2026 22:24
Ben veriyiorum süt ama mamayı bırakmadım henüz

Ebru K. ..
23 Mayıs 2026 22:26
Bizim süt alerjimiz var iki yaşına kadar devam edebilirsiniz dedi doktorumuz kızımın alerjisi geçince mamayı da kesebiliriz belki ama şuan için yapamayız 11 ay 1 günlük şuan

Fatma A. U.
23 Mayıs 2026 22:28
2 yaş da baya büyük oluyor ya

Ebru K. ..
23 Mayıs 2026 22:30
Ama sizin alerjiniz yok biz süt ürünleri yiyemiyoruz ve bunun eksiğini diğer gıdalarla almaya çalışıyoruz ama mamamız alerji maması ve faydasını görüyoruz inşallah ozamana kadar geçer biter de bizde bırakırız

Fatma A. U.
23 Mayıs 2026 22:31
Ay evet pardon orayı görmemisim zor bir şey açıkçası özliklede sizin açınızdan umarım tez zamanda geçer gerçekten amin 殺珞冀懶
Eğer bebeğiniz doyuyorsa ve sütü seviyorsa vermeyin deneyin bir süre baktınız istemiyor birdaha vermezsiniz
G
Gülcan Ş.
23 Mayıs 2026 22:37
Yani sütü günde kaç kez kaç ml içtiğine de bağlı çünkü demir açısından fakirdir fazla tüketildiğinde demir emilimini azaltabilir yada bu sefer ek gıdayı da bırakıp daha çok süt içmek isteyecek yani aslında ben ilk kızımda doktor 1 yaşından önce sütü önermemişti onun yerine tam yağlı yoğurt sade kefir tam yağlı ayran gibi besinleri onermıstı senın tercihin senin evladın tabi ama ben süt konusuna sıcak bakmıyorum eskiden otluk alan çoktu şimdiki inekleri çoğu yer yem vererek büyütüyor sağıyor sütünü elde ediyor

Tay
23 Mayıs 2026 22:43
Benim çocuk da süt falan içmiyor 23 aylık olucagız

Elvan C.
Premium Üye
23 Mayıs 2026 23:00
Ama sizin alerjiniz yok biz süt ürünleri yiyemiyoruz ve bunun eksiğini diğer gıdalarla almaya çalışıyoruz ama mamamız alerji maması ve faydasını görüyoruz inşallah ozamana kadar geçer biter de bizde bırakırız

Fatma A. U.
23 Mayıs 2026 23:02
Hangi alerjı mamasını kullanıyorsnz acaba kılo alımına faydası oldu mu ?

Elvan C.
Premium Üye
23 Mayıs 2026 23:07
EVOLVİA RP2 kullanıyoruz evet çok memnunuz mamamızdan o yüzden biraz daha içsin istiyorum

Fatma A. U.
23 Mayıs 2026 23:14
Raporlu mama değil mi ? Bize doktorumuz Alfamino verdi yanı kızım içiyor ama kılo aldırmadı sanki

Ebru K. ..
23 Mayıs 2026 23:43
Yani sütü günde kaç kez kaç ml içtiğine de bağlı çünkü demir açısından fakirdir fazla tüketildiğinde demir emilimini azaltabilir yada bu sefer ek gıdayı da bırakıp daha çok süt içmek isteyecek yani aslında ben ilk kızımda doktor 1 yaşından önce sütü önermemişti onun yerine tam yağlı yoğurt sade kefir tam yağlı ayran gibi besinleri onermıstı senın tercihin senin evladın tabi ama ben süt konusuna sıcak bakmıyorum eskiden otluk alan çoktu şimdiki inekleri çoğu yer yem vererek büyütüyor sağıyor sütünü elde ediyor

Ebru K. ..
23 Mayıs 2026 23:44
Benim çocuk da süt falan içmiyor 23 aylık olucagız
G
Gülcan Ş.
24 Mayıs 2026 07:51
Evet şu an yeni çağda yaşıyorz ama ben eski çağa daha çok ayak uyduruyorum bu konuda daha iyi olduğunu düşünüyorum zt hazır süt içiyor pınar markası yoğurt kefir ayran gibi şeyler tüketmiyor maşesef peynir bile yiten bir bebek değil kusacak gibi oluyor maşesef eski bizler nasıl içtin birşey olmadıysa kızımada olmaz diye düşünüyorum mamadan daha iyi olduğunu düşünüyorum hata şu an mamayada devam esiyoruz tabiki geceleri

Göktenur B.
24 Mayıs 2026 08:58
Ben oğlumu 13 aylıkken memeden kestim çünkü sadece emmek istiyordu yemek yemek istemiyordu sonrasında inek sütü verdim zaten geceleri içerde oda bı biberon hiç sıkıntı yaşamadık 1 yaşından sonra doktorlar zaten artık evde ne pişiyorsa onu yedirin diyolar o yüzden her hangi ni vitamin eksikliği yaşamaz çocuk zaten dikkat ediyoruz bişey verirken de bunu yesin şunu yesin vitamin alsın diye
Yükleniyor...