Cebelleşiyoruz

99 görüntüleme
E

Esengül K.

8 Aralık 2025 05:53
8 aylık bebemle resmen ek gıda yeme konusunda cebelleşiyoruz. Yemek istemiyor sürekli diliyle tükürme(pppfff) yapıyor. Ağzına emzik biberon sokma bahanesiyle bir iki çay kaşığı yemeği zor sokuyorum.
M

Mehtap A. ..

8 Aralık 2025 06:18
Bebeği zorlamanın doğru olmadığı söyleniyor bu daha da fazla redde neden olabiliyor. Eğer verdiğiniz besini beğenmediyse farklı şeyler deneyebilirsiniz. Benim oğlum kabağı beğenmemişti bir kaç gün yedirmedim zorlamadım sonra kabul etti mesela. Bazen diş dönemlerinde de yemek istemiyor olabilir. Daha soğuk onun damağını da rahatlatacak yoğurtlu karışımlar veriyorum bu bir alternatif olabilir sizin için. Siz yemek yerken bir kaç gün yanınızda varsa mama sandalyesi ile oturtun zaten kendisi merak edip isteyebilir, bunlar benim denediğim şeyler.
C

Ceren Ş. ..

8 Aralık 2025 06:58
Arkadaşlar merhaba bebeğim 3 aylık oldu geçen aydan beri 10 gün bir hafta kaka yapmıyor normal diyorlar sadece süt içtiği için kilo yapıyormuş bir kere zeytinyağı ile kendim masaj yaparak ve kulak çöpünü zeytinyağını bandırıp p******* değdirdim bu şekilde kakasını rahat yaptı ben alıştırmak istemiyorum bir zararı olur diye kendi kendine yapması iki kere oldu doktora gitmeli miyim şimdi yine ağrıları var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir