Çatal-kaşık
94 görüntüleme
E
Ecem ..
11 Şubat 2026 23:37
Merhaba bebeğim için ilk kez çatal kaşık alacağım rahat tutabileceği hangi ürünü önerirsiniz?
Biraz önce munchkin ve jojobebek inceledim kararsız kaldım
Biraz önce munchkin ve jojobebek inceledim kararsız kaldım
O
Ozlem
12 Şubat 2026 00:10
jojobebek ördeklisini aldım ben memnunum. Güzel tutabiliyor bebeğim ağzına götürebiliyor. Birde o kaşık çatal dik bir şekilde durabiliyor. Yemediği zaman çatalı bir şeye batırıp dik bir şekilde bıraktığımda daha çok dikkatini çekiyor belki bakmak istersiniz
B
Berre
12 Şubat 2026 00:27
jojobebek ördeklisini aldım ben memnunum. Güzel tutabiliyor bebeğim ağzına götürebiliyor. Birde o kaşık çatal dik bir şekilde durabiliyor. Yemediği zaman çatalı bir şeye batırıp dik bir şekilde bıraktığımda daha çok dikkatini çekiyor belki bakmak istersiniz
E
Ecem ..
12 Şubat 2026 00:29
O
Ozlem
12 Şubat 2026 00:37
Merhaba ek gıdaya yeni başlacak bebekler için de mantıklı mı yoksa munchkin in 6 li kaşık seti var onlar daha mı iyi olur.
B
Berre
12 Şubat 2026 00:38
6 lı kaşık daha iyi olur sanki daha yeni yeni kendi tutmaya başladı 10 aylık olucaz. Birde kaşığın büyüklüğü normal tatlı kaşığı boyutunda gibi benim bebeğim ek gıdaya başlarken ve uzunca süre ağzını açsa bile minik açıyordu o kaşıkla besleyemezdim