Çarşafta Uyuyor
271 görüntüleme

Sinya Ç.
24 Ağustos 2026 15:12
5 aylık 6 günlük oğlum uzunca bir süredir kucakta ve pilates topuyla uyuyordu şimdi ise çarşafta uyuyor sallayarak, yatağında ya da ayakta sallayarak hiç uyumuyor alışır mı acaba ? Ne yapmam lazım?

Merve M.
24 Ağustos 2026 15:27
Benimki de carsafta uyuyor 4 bucuk aylik

Fatma A. U.
24 Ağustos 2026 15:36
Çarşaf sizin için zor olur illaki birininin olması gerekir çoğu zaman
Ben hala ayakta sallıyorum kızım 14 ayını bitirdi ayak iyi çünkü azıcık oturma fırsatı buluyorum
Ben hala ayakta sallıyorum kızım 14 ayını bitirdi ayak iyi çünkü azıcık oturma fırsatı buluyorum
N
Nesli
24 Ağustos 2026 17:42
Yenidoğan döneminden beri uyutma şekliniz pilates topu- kucak mi oldu ?

Hatice C. ..
24 Ağustos 2026 19:44
Alışır en kısa sürede başka bi yol bulun sonrası için sıkıntı olur sinya hanım.

Sinya Ç.
25 Ağustos 2026 08:45
Yenidoğan döneminden beri uyutma şekliniz pilates topu- kucak mi oldu ?

Sinya Ç.
25 Ağustos 2026 08:46
Çarşaf sizin için zor olur illaki birininin olması gerekir çoğu zaman

Sinya Ç.
25 Ağustos 2026 08:48
Alışır en kısa sürede başka bi yol bulun sonrası için sıkıntı olur sinya hanım.

Hatice C. ..
25 Ağustos 2026 10:30
İnanın çok yoruldum zaten

Fatma A. U.
25 Ağustos 2026 13:11
Bende ayağa alıştırdım ama öyle sade sallanmayla uyumuyo kimi zaman kendim söyleyerek kimi zamanda telefondan şarkı ninni o an hangisini dinlerse onu açıp uyutuyorum fikir olur belki denerseniz.

Hatice C. ..
25 Ağustos 2026 13:24
Bende ayağımda sallıyorum dua açıyorum nenniydi ilk başlarda şimdi hep dua dinletiyorum

Sinya Ç.
25 Ağustos 2026 13:30
Diş mi acaba bilmiyorum ama direniyor uykuya

Fatma A. U.
25 Ağustos 2026 13:32
Diş mi acaba bilmiyorum ama direniyor uykuya

Sinya Ç.
25 Ağustos 2026 13:40
Diş de olabilir tabi hem daha da küçük atakta uyutmaya alışır sanki

Fatma A. U.
25 Ağustos 2026 13:43
Denicem bakalım geceleride sık uyanmaya başladı
Bazıları istemiyor ama kurtarıcı

Sinya Ç.
25 Ağustos 2026 13:53
İnanın anne olarak azıcık oturmak istiyorum evde birlikteyiz birlikte işe gidip geliyoruz hep kızımlayım ayağımda sallarken dinleniyorum

Fatma A. U.
25 Ağustos 2026 13:54
Uykusunu alsın ve güzelce uyusun başka bir beklentim yok açıkçası nasıl olsa bir gün kendi kendine uyuyacak
S
Sena
25 Ağustos 2026 20:59
Ben de bebeğim 5 aylık olana kadar ayağımda sallıyordum. Her uyandığında tekrar sallamadan uyumadığı için artık yorulmuştum. Kendim uyku eğitimi verdim yatağına alıştı. Bu aylar değişim için en uygun zaman deniliyor. Odanın ısısını ve ışığını azalttım. Tam uykusu geldiğinde yatağına koydum. Beni görmeyeceği şekilde durdum. Her ağladığında kucağıma alıp sırtına pış pış yapıp sakinleşince yatağına geri koydum. Sallamaya alışık olduğu için ilk zamanlar yatağını da salladım. Önceliğim yatağına alışmasıydı zamanla zaten sallamayı da azaltarak bıraktım. Uykusu olduğu için uyku daha ağır bastı ve yatağında uykuya dalmaya başladı. Bunu yaparken gerçekten sabırlı olmak gerekiyormuş onu anladım. Ama sonuç çok rahatlattı. Şu an 6,5 aylık uykusu gelince yatağına koyuyorum, kendisi yan dönüp uyuyor. Yatağa koyunca ağlıyor diye pes etmeyin, belki 20 kere kucağınıza alıp geri yatağa koymanız gerekecek ama ona da alışacak
Yükleniyor...