Çarşafta Uyuyor

271 görüntüleme
Sinya Ç.

Sinya Ç.

24 Ağustos 2026 15:12
5 aylık 6 günlük oğlum uzunca bir süredir kucakta ve pilates topuyla uyuyordu şimdi ise çarşafta uyuyor sallayarak, yatağında ya da ayakta sallayarak hiç uyumuyor alışır mı acaba ? Ne yapmam lazım?
Merve M.

Merve M.

24 Ağustos 2026 15:27
Benimki de carsafta uyuyor 4 bucuk aylik
Fatma A. U.

Fatma A. U.

24 Ağustos 2026 15:36
Çarşaf sizin için zor olur illaki birininin olması gerekir çoğu zaman

Ben hala ayakta sallıyorum kızım 14 ayını bitirdi ayak iyi çünkü azıcık oturma fırsatı buluyorum
N

Nesli

24 Ağustos 2026 17:42
Yenidoğan döneminden beri uyutma şekliniz pilates topu- kucak mi oldu ?
Hatice C. .

Hatice C. ..

24 Ağustos 2026 19:44
Alışır en kısa sürede başka bi yol bulun sonrası için sıkıntı olur sinya hanım.
Sinya Ç.

Sinya Ç.

25 Ağustos 2026 08:45
Nesli
Yenidoğan döneminden beri uyutma şekliniz pilates topu- kucak mi oldu ?
Evet maalesef
Sinya Ç.

Sinya Ç.

25 Ağustos 2026 08:46
Fatma Albina U
Çarşaf sizin için zor olur illaki birininin olması gerekir çoğu zaman

Ben hala ayakta sallıyorum kızım 14 ayını bitirdi ayak iyi çünkü azıcık oturma fırsatı buluyorum
İşte ona alışsa keşke ama ağlıyor durmuyor
Sinya Ç.

Sinya Ç.

25 Ağustos 2026 08:48
Hatice Celik
Alışır en kısa sürede başka bi yol bulun sonrası için sıkıntı olur sinya hanım.
İnanın çok yoruldum zaten
Hatice C. .

Hatice C. ..

25 Ağustos 2026 10:30
Sinya Çam
İnanın çok yoruldum zaten
Bende ayağa alıştırdım ama öyle sade sallanmayla uyumuyo kimi zaman kendim söyleyerek kimi zamanda telefondan şarkı ninni o an hangisini dinlerse onu açıp uyutuyorum fikir olur belki denerseniz.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Ağustos 2026 13:11
Hatice Celik
Bende ayağa alıştırdım ama öyle sade sallanmayla uyumuyo kimi zaman kendim söyleyerek kimi zamanda telefondan şarkı ninni o an hangisini dinlerse onu açıp uyutuyorum fikir olur belki denerseniz.
Bende ayağımda sallıyorum dua açıyorum nenniydi ilk başlarda şimdi hep dua dinletiyorum
Hatice C. .

Hatice C. ..

25 Ağustos 2026 13:24
Fatma Albina U
Bende ayağımda sallıyorum dua açıyorum nenniydi ilk başlarda şimdi hep dua dinletiyorum
Eniyisini yapmışsınız büyüdükçe farklı şeyler istiyolar bende ilahi ve tınısı güzel şarkı açıyorum merak uyandıran ne olursa yarım saate uyumuş oluyo
Sinya Ç.

Sinya Ç.

25 Ağustos 2026 13:30
Diş mi acaba bilmiyorum ama direniyor uykuya
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Ağustos 2026 13:32
Sinya Çam
Diş mi acaba bilmiyorum ama direniyor uykuya
Diş de olabilir tabi hem daha da küçük atakta uyutmaya alışır sanki
Sinya Ç.

Sinya Ç.

25 Ağustos 2026 13:40
Fatma Albina U
Diş de olabilir tabi hem daha da küçük atakta uyutmaya alışır sanki
Denicem bakalım geceleride sık uyanmaya başladı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Ağustos 2026 13:43
Sinya Çam
Denicem bakalım geceleride sık uyanmaya başladı
İnanın anne olarak azıcık oturmak istiyorum evde birlikteyiz birlikte işe gidip geliyoruz hep kızımlayım ayağımda sallarken dinleniyorum

Bazıları istemiyor ama kurtarıcı
Sinya Ç.

Sinya Ç.

25 Ağustos 2026 13:53
Fatma Albina U
İnanın anne olarak azıcık oturmak istiyorum evde birlikteyiz birlikte işe gidip geliyoruz hep kızımlayım ayağımda sallarken dinleniyorum

Bazıları istemiyor ama kurtarıcı
Uykusunu alsın ve güzelce uyusun başka bir beklentim yok açıkçası nasıl olsa bir gün kendi kendine uyuyacak
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Ağustos 2026 13:54
Sinya Çam
Uykusunu alsın ve güzelce uyusun başka bir beklentim yok açıkçası nasıl olsa bir gün kendi kendine uyuyacak
Aynen öyle
S

Sena

25 Ağustos 2026 20:59
Ben de bebeğim 5 aylık olana kadar ayağımda sallıyordum. Her uyandığında tekrar sallamadan uyumadığı için artık yorulmuştum. Kendim uyku eğitimi verdim yatağına alıştı. Bu aylar değişim için en uygun zaman deniliyor. Odanın ısısını ve ışığını azalttım. Tam uykusu geldiğinde yatağına koydum. Beni görmeyeceği şekilde durdum. Her ağladığında kucağıma alıp sırtına pış pış yapıp sakinleşince yatağına geri koydum. Sallamaya alışık olduğu için ilk zamanlar yatağını da salladım. Önceliğim yatağına alışmasıydı zamanla zaten sallamayı da azaltarak bıraktım. Uykusu olduğu için uyku daha ağır bastı ve yatağında uykuya dalmaya başladı. Bunu yaparken gerçekten sabırlı olmak gerekiyormuş onu anladım. Ama sonuç çok rahatlattı. Şu an 6,5 aylık uykusu gelince yatağına koyuyorum, kendisi yan dönüp uyuyor. Yatağa koyunca ağlıyor diye pes etmeyin, belki 20 kere kucağınıza alıp geri yatağa koymanız gerekecek ama ona da alışacak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir