Çarpık Bacak (parantez) Bacak
110 görüntüleme
Y
Yasemin A.
13 Mart 2026 13:43
Hanımlar bebeğim 4 aylık bacakları parantez şeklinde masaj yapıyorum ama düzelmedi ne yapabilirim daha önce yaşayan varmı yada doktor öneriniz varmı 😔
Ş
Şule ..
13 Mart 2026 14:52
Benim bebeğimin de o şeklinde kıvrık iki aylık. Doktor d vitamini kullanın düzelir dedi. Bir yaşlarında basmaya başlayınca da düzeliyormuş. Siz yine de doktora bir sorun tabi
G
Gamze Ç.
13 Mart 2026 15:21
Benim bebeğinde 50 günlük ayakları doğduğundan beridir içeri bakıyor ama bayağı şekilde dün doktora götürdüm 2 yaşına kadar en son olabileceği kadar yamuk duracak sonra düzelecek masajdan başka bir şey yapamayız dedi düzelecek zamanla dedi
Y
Yasemin A.
13 Mart 2026 16:12
Benim bebeğinde 50 günlük ayakları doğduğundan beridir içeri bakıyor ama bayağı şekilde dün doktora götürdüm 2 yaşına kadar en son olabileceği kadar yamuk duracak sonra düzelecek masajdan başka bir şey yapamayız dedi düzelecek zamanla dedi
Y
Yasemin A.
13 Mart 2026 16:14
Benim bebeğimin de o şeklinde kıvrık iki aylık. Doktor d vitamini kullanın düzelir dedi. Bir yaşlarında basmaya başlayınca da düzeliyormuş. Siz yine de doktora bir sorun tabi

Afranur K.
13 Mart 2026 16:20
Ben d vitaminini aksaktım biraz çok kusuyordu o yüzden siz bırakmayın bu bari 4 aylık benim akmak istemiyor
Eğer bu durumun düzelmesine yardımcı olacak bir şeyse inşallah kısa sürede d vit kullanımı sever bebeğiniz
Y
Yasemin A.
13 Mart 2026 16:23
Yasemin hanım d vit. Puf formlarından alın, ocean ın var, benim kızm damlatma olayını ya da kaşıkla alma olayını sevmedi ama ağzına böyke bi tane sprey sıkınca yanak içine doğru hem eğlenceli geliyor hem de yutmuş oluyor.
Eğer bu durumun düzelmesine yardımcı olacak bir şeyse inşallah kısa sürede d vit kullanımı sever bebeğiniz

Afranur K.
13 Mart 2026 16:27
Yani baya araştırdım böyle olmasının büyük nedeni d vitaminiymiş bilmiyordum ben ondan da aldım da işte 4 aylık oldu acaba geç mi kaldık düzelmicek mi diye korkuyorum biraz benim doğumum zor geçti biraz o yüzden
Yani doğru şekilde ilerlenirse bir şekilde gelecekte sorun olmayacak eylemler olduğunu düşünüyorum.
Yükleniyor...