Çapak

75 görüntüleme
C

Canan s.

24 Mayıs 2026 17:24
Bebeğimiz 1 aylık gözü çapak yapıyor önerileriniz nedir
İ

İrem Ü.

24 Mayıs 2026 17:41
Temiz bir bez ve serum fizyolojik ile çapağı temizleyip gözyaşı kanalına 10×4 defa masaj. Geçmezse göz dr u bir antibiyotikli damla da önerir
E

Ebru Ş. ..

24 Mayıs 2026 17:43
Ben serumda denedim. Geçti ama 1 hafta sonra yine çıktı .Sonra anam babam usulü bayat çay koydum geçti. Ve tekrarlamadı
E

Ebru Ş. ..

24 Mayıs 2026 17:44
Ebru Şahin
Ben serumda denedim. Geçti ama 1 hafta sonra yine çıktı .Sonra anam babam usulü bayat çay koydum geçti. Ve tekrarlamadı
El hijyeninize dikkat edin muhakkak
C

Canan s.

24 Mayıs 2026 18:37
Teşekkürler
B

Berivan

24 Mayıs 2026 20:03
Dert etmeyin inanın kendi haline bırakınca geçiyor . Bizim de öyleydi ikinci ayda baya azaldı ve bitti . Tabi biz de çay anne sütü vs. Denedik ama dediğim gibi uygulamaları bıraktık geçmeseydi doktora götürecektik çok şükür zamanla geçti. Rahat olun geçecektir inşallah
Damla

Damla

24 Mayıs 2026 23:38
İrem Üçüncü
Temiz bir bez ve serum fizyolojik ile çapağı temizleyip gözyaşı kanalına 10×4 defa masaj. Geçmezse göz dr u bir antibiyotikli damla da önerir
Bebeğim 4,5 aylık Yenidoğandan beri var, göz doktoruna gittik masaj yapıyorum ama yineliyor kaynatılmış soğumuş su ile yapıyorum serum etkili olur mu masaj yapmak çok zor :(
İ

İrem Ü.

30 Mayıs 2026 18:51
Masajı yapmaya çalışın ben de aksatıyorum ama yapmak gerekli
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir