Can Sıkıntısı

105 görüntüleme
D

Damla

4 Mayıs 2026 10:01
Oğlum 7 aylık oldu 4. ayından beri gece uykusu bozuldu. Doktorların söylediği bütün ihtimalleri göz önünde bulundurarak rahat etmesi için elimden geleni yaptım yapmaya da devam ediyorum. Eminim benim gibi bir çok anne var ve sebebini anlamıyor. Canımın sıkkın olduğu konu doktorların, eğitmenlerin, instamomlarin bebekleri robotmus gibi göstermelerinden sıkıldım. Doktorların en basta çıkıp bebek bu derdini anlayamayız dese benim için daha rahat olurdu şahsen. O siraladiklari 3 madde 5 maddeye dikkatte etsem olmuyorsa olmuyor. Psikolojim dış etkenlerden dolayı daha bozuluyor.
Göktenur B.

Göktenur B.

4 Mayıs 2026 10:11
Benimd öyle oğlum 9. Aya girdi 8. Ayda dış çıkarmamizla birlikte tüm uyku düzeni bozuldu ne gündüz ne gece hiçbiri kalmadı gündüz bı şekilde atlatiyorum ama gece her saat başı kalkıp ağlaması beni mahvetti psikolojik olarak çöktüm bebek bu anlamıyoruz cidden videolarda herşeyin dört dörtlük olduğu şeyler bana inandırıcı gelmiyor
Ebru K.

Ebru K.

4 Mayıs 2026 10:44
Benim kızım da yedi aylık olacak farklı değilim sizden hiç uyku düzen bir şey kalmadı sabahlara kadar ayaktayım tek basimayim ve dermanım kalmadı artık bu sosyal medyada nasıl bebekler akşam sekiz de yatıyor deliksiz uyuyor anlamıyorum benim yorgunluktan bütün kemiklerim ağrıyor psikolojik olarak çökmüş durumdayım zaten
D

Damla

4 Mayıs 2026 10:46
Hem sosyal medya hem de takip ettiğim doktorların yorumu anneler soruyor bizim gibi olan verdikleri cevap ya diştir ya ortam yada kiayfettir diyorlar bunlar değilse başka sebep aranır ben bununla aylardır uğraşıyorum her şeye dikkat ettim ama değil yani sürekli oglumda bir rahatsızlık aramaya başladım
N

Nazlıcan

Premium Üye
4 Mayıs 2026 11:00
Dün instamomlardan birinde kızımın gördüğü 4.şehir diye bir paylaşım gördüm, o esnada benim bebeğim daha [4.odaya](4.odaya) katlanamıyor. [4.bir](4.bir) ortama falan gitmeye kalksak katılm nöbeti geçiriyor. O instamomla bebeğimiz aynı zamanda doğdu. Bu zamana kadar her şeyi kıyaslamaktan psikolojim bozuldu, artık he diyip geçeceğim
Ebru K.

Ebru K.

4 Mayıs 2026 11:03
Evden dışarı çıktığımda sorun yok dışarıyı çok seviyor ama bir ev ortamına girdiğimde kıyamet kopuyor iki dakika oturamiyorum ben anlamıyorum artık sinirden ağlamaya başladım bakamıyorum ben bu bebeğe diye geçecek biliyorum ama bu süreç hepimizi kırıp geçirecek belli
D

Damla

4 Mayıs 2026 11:11
Suan burda görüyorum ki hepimizin sıkıntısı ortak yanliz değiliz bunu bilmekte güzel sabırla daha güzel günlerin geleceğini hayal etmekten başka çaremiz yok.
E

Esraa

4 Mayıs 2026 11:15
Bu gece uyanması maalesef bir sorun. 4. Ayına kadar o kadar güzeldi ki uykuları sadece iki kez beslenmeye uyaniyordu gece. Yaklaşık bir aydır gece sürekli uyanıyor her şeye dikkat ediyorum ama yok uyuduğu zamanlardada hep hareketli ip üstünde böyle. Eşimde bende artık uykusuzluktan mahvolduk. Sorulunca diyorlar ki burnu tikalidir oda sıcaktır vs değil değil burnuda açık oda 22.5 derece karnı da tok ama uyanıyor işte. Sebebini asla bulamıyorum çok yorucu. Onun için çoğu kişi aynıyız aslında o instamomların gerceği yansıttığını düşünmüyorum. Takılmayın lütfen bu süreçler geçecek illa ki büyüyecek bu bebişler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir